מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת מה קורה אתיאחת13/07/2008
שלום אני בת 28 נשואה באושר 3 וחצי שנים. לפני שנה ושלושה חודשים ילדתי תאומות. ההריון היה לי מאוד מאוד קשה ובכל זאת סחבתי עד חודש תשיעי וילדתי אותן בניתוח קיסרי לאחר שהתחילו מעט תופעות של רעלת הריון, ופחדנו למשוך את ההריון יתר על המידה בעיקר כי הייתי בחודש 9 והעובריות היו במצב טוב. לפני חודש נכנסתי להריון שבעיקרון רציתי והיה בשיתוף מלא עם בעלי. כעת אני בחודש השני וכבר 3 ימים שאני מרגישה קצת חששות, פחדים, תהיות שקשה לי לשייך אותם לגורם ספציפי. הבחילות הנוכחיות הזכירו לי את ההריון הקשה שהיה ופתאום הכל צף חזרה- ואני תוהה לעצמי מדוע אני צריכה את זה עכשיו?, אולי הייתי מחכה עוד קצת? מדוע אני ממהרת? אני בסה"כ בת 28 ותהיות מהסוג הזה. חשבתי אולי זה סערת ההורמונים שאני חשה כעת ושאולי זה נובע מכך (כי לפעמים יש עצבות ולעיתים אושר גדול שמציף אותי). אציין שמאז הלידה אני בבית עם התאומות, מגדלת ומטפלת במסירות למרות שבמקצועי אני עו"ס ויש משרות נוכחיות פנויות בסביבתי. בעלי עובד רוב שעות היום אך אני משתפת אותו ברגשותיי וחחשותיי והוא מקשיב ותומך. אשמח לשמוע דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקופה קשה
סיגל לוי14/07/2008שלום לך
קשה לי לחוות דיעה
את במצב מאד רגיש ופגיע, גם בגלל עומס התאומות, גם בגלל החששות של ההריון לרגל ההריון הקודם
סה"כ את מתארת שרצית הריון זה
האם את שוקלת להפסיקו
האם את מוכנה לעבור תהליך שכזה (פיזית ורגשית?)
האם את מוכנה לעומס שידרש עם תאומות ותינוק נוסף?
אני פשוט מנסה לחדד את ההתלבטות כדי שתביני מה עומד על הפרק ומה ההשלכה של כל החלטה
כמובן, שתפי את בעלך בהתלבטות וקבלו החלטה משתפת
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)