תאומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומים
    אלין
    14/08/2008

חברה שלי ילדה תאומים פגים ויתכן מצב שאחד הילדים ישתחרר בקרוב מהפגיה הביתה והשני ישאר באשפוז... האם מישהי חלילה חוותה מצב דומה ויש לה טיפים איך אפשר לתמרן בין שני התינוקות הקטנים כל כך הנמצאים במקומות שונים? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומים

הוספת תגובה

• עומס רב...

סיגל לוי
    14/08/2008

שלום אלין
    טוב שיש חברה שדואגת
    פשוט צריך המון עזרה ושני מוקדי תיפקוד - בי"ח ובית
    אין שום מתכון מנצח
    המון תמיכה תעזור... ייתכן כי גם ברמה הפיזית
    בברכה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השבוע הקשה בחיי

אמא מותשת
    14/08/2008

היה כשאחד הבנים שלי שוחרר הביתה והשני נשאר בפגיה. אצלינו הקמנו שני מוקדי פעולה שאני הייתי חופשייה מהם באופן מלא (סבתא אחת היתה בבית עם תאום אחד וסבתא שנייה שהתה רב שעות היום בפגייה עם השני), כך שיכולתי לתמרן בין המקומות באופן חופשי, ולהרגיש ששני הבנים מטופלים כל הזמן, גם כשאני לא לידם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שניים

ורד בן פורת
    14/08/2008

שלום לך. מוסיפה על דברי סיגל, היות ואני הייתי במצב זה. זוהי אכן תקופה קשה, מלווה בהמון רגשי תסכול על כך שאי אפשר להיות עם כל אחד באמת. שני דברים שעזרו לי:
    להתפנות מכל משימה ביתית, ארגונית או אחרת, כדי שכל הזמן יהיה מוקדש אך ורק לשניים, כל אחד במקומו הוא.
    לבקש עזרה מכל מי שיכול להתגייס בכל האמור למעלה, ולהשאיר את הטיפול - כאן וכאן - בידי מישהו שהיא סומכת, רצוי לא יותר מידי מטפלים. כך היא תוכל להרגיש בטוחה בטיפול בהם, גם כשהיא איננה.
    שיהיה לה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם אמא מותשת...

ורד בן פורת
    14/08/2008

רק עכשיו ראיתי שזה בעצם מה שהיא כתבה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו