(חוסר) שינה בשניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• (חוסר) שינה בשניים
    אמא מותשת
    14/08/2008

אני אמא לתאומים בני שנה וחמישה חודשים. הבנים הולכים לישון יפה, עם טקס שינה מסודר (סיפור, חיבוק, נשיקה ונרדמים לבד), אבל קמים בלילה ודורשים בקבוק (מטרנה ולא מים) כדי לחזור לישון. חשבנו שבגילם ובמשקלם אין סיכוי שמדובר בצורך פיזיולוגי, נאבקנו ונילחמנו וגמרנו עם ילדים שקמים בחמש בבוקר, עייפים ועצבניים ומוכנים לחזור לישון בשבע בבוקר, בדיוק כשצריך לצאת לגן(כשהם מקבלים בקבוק הם ישנים עד שש וחצי וקמים רגועים ונחמדים). בשלב זה קיבלנו את הגזירה והבנו שכניראה נקום פעם אחת בלילה להאכיל אבל כשהתחלנו לשתף פעולה עם ההאכלות הליליות הן גברו - ועכשיו הם קמים 2-3 פעמים בלילה, כל אחד, לאכול. נראה לי שהבקבוק הפך להיות אמצעי הרדמה וכבר לא מדובר בצורך לאכול. מה עושים? חשוב לציין שהם אוכלים ארוחת ערב ענקית בשש וחצי ומקבלים עוד בקבוק מטרנה בשבע וחצי (והולכים לישון בשמונה). אין לי כבר כח ואני רוצה לישון!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    (חוסר) שינה בשניים

הוספת תגובה

• התעוררויות לילה

סיגל לוי
    14/08/2008

שלום לך
    בהחלט אמא מותשת...
    בקשר לצורך בהאכלה כדי להוועץ ברופא, או אחות טיפת חלב
    בקשר להתעוררויות - אם אמרו לך להאכילם, והם כבר אכלו, אז אין מה לעשות - מים, השכבה, הרגעה שלהם, עד שיתרגלו שוב שאמצע הלילה זה לא זמן להרוויח תשומת לב נטו.
    אגב, 5 בבוקר זה מתיש, אך זה כן זמן התעוררות של תינוקות מסוימים
    אולי להשכיב טיפה יותר מאוחר
    נסו עד שתלמדו מה מתאים להם
    באתר שלי יש מאמר שנקרא שינה בשניים - כדאי לקרוא
    בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו