מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתיחלה לחשוש מהרגעע.31/08/2008
טוב, לא האמנתי שהרגע הזה יגיע, אבל הוא הגיע - אני מתחילה לפחד... עד עכשיו החשש היה מכל שבוע שעובר - רק שיעבור. בסופ"ש הזה החדר נצבע, קנינו 2 סלקלים יד שניה פשוט מציאה, והדברים הופכם להיות ממש ממשיים. אני מתחילה קצת לחשוש מהחוויה כולה - הלידה, ובעיקר מהבאתם הביתה - זה פשוט אוסף של רגשות - התרגשות, שמחה, פחד, חשש, חוסר וודאות... אני לא יודעת את מי לשתף ברגשות הללו. עד עכשיו כולם מסביבי תפסו ממני אחת שלוקחת הכל בקלות וטפחו לה על השכם בגאווה על סחיבת ההריון הזה בנוסף ללימודים ועבודה, ואני מרגישה כמו הסלע של כולם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל טבעי
סיגל לוי31/08/2008שלום שרון
כל כך טבעי להרגיש את כל הרגשות שאת חשה כעת
את לא צריכה להיות חזקה בשביל אף אחד אחר
פשוט תרשי לעצמך להגיב איך שאת מרגישה
כדאי להיות מוכנים לכך שלא צריך להעמיד פנים שמסתדרים עם הכל ושהכל בסדר
זה בסדר להיות עייפה
זה בסדר לקטר (אם רוצים...)
והכי בסדר לבקש עזרה בבוא העת
מתרגלים לאט לאט
וזו אכן חוויה עוצמתית ומרגשת
בהצלחה
מוזמנת תמיד לשתף כאן
תמצאי אוזן קשבת של אמהות רבות שיודעות בדיוק על מה את מד'ברת
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)