מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסיקו לישון כמו פעם!!!!!ליזה אסכנזי28/09/2008
שלום!!!! אני אמא לתאומות בנות כמעט 7 חודשים, כבר זמן רב ישנו בין 9-11 שעות בלילהץ....... אבל כנראה הדברים משתנים, פתאום ביום טוב הן כן כמות ב5 שזה לא רע אבל יש ימים שזה לרוב שב4 או קצת לפני אחד מהו מתחילות למלמלת בדרך כלל בלי לבכות עד שמאירה את השניה והן רוצות להתחיל את היום בשעות המוקדמות האלה חשוב לציין שב90% מהלילות הם לא מחפשות אוכל רוצות את אמא!!! מה לעשות, איך להתנהל!! כי אני מתחילה להיות מתוסכלת!!! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה בשניים
סיגל לוי28/09/2008שלום ליזה
טוב שהן ישנו בלילה ברציפות כי יש סיכוי שיחזרו לכך
קשה לדעת מה גרם להם להתעורר
שיניים
לא להרגיש טוב
יתוש
בכל מקרה כשאחת התעוררה, זה העיר גם את השנייה
אין קיצורי דרך
צריך לגשת, לומר להן שלילה. להשכיב שוב
לא לעשות חגיגת תשומת לב מן ההתעוררות
לא להוציא מהמיטה
ולפעול כמו כשהן הולכות לישון (לפי מה שעוזר להרדם)
מזמינה אותך לקרוא באתר שלי את המאמר שינה בשניים
כי באמת זה אתגר, שינה של תאומים
וצריך המון כוח
וים של סבלנות ותמיכה בין בני הזוג
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אצלנו הייתה תקופה כזאת..
גלית01/12/2010כאב לי לשמוע אותך מתוסכלת ומתגעגעת לימים עברו...
אבל,
לאחר שבועיים של קימה בלילות (סביב 5 לפנות בוקר)
התחלנו להוסיף להן במטרנה של 'לפני השינה' גם כפית דייסה. וראי זה פלא, הן חזרו מיד לשינה של 12 שעות. קמו בכיף וחיוך. בלי עצבים ורעב מטורף......
בהצלחה, מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)