הורים "טריים"...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורים "טריים"...
    שולי
    21/10/2008

הי, אני שולי ואני אמא לתיאומים "טריים" בני חודשיים... מהממים. החוויה בלתי רגילה, מיוחדת ויחד עם זאת מתישה... אני בחברה טובה אני מתארת לעצמי... אני לא כ"כ מבינה בזה, ורציתי לדעת אם אתן יודעות על מקומות בהן אוכל לקבל הנחות או הטבות לציוד לתאומים, אם יש בכלל דבר כזה... מעבר לזה, איך אתן ישנות בלילה? יש איזו שיטה שלא עלינו עליה?... אני ובעלי נותנים בקבוקים בתורות אחד אחרי השני בערך כל הלילה... יש עצות? תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורים "טריים"...

הוספת תגובה

• התשה

סיגל לוי
    22/10/2008

שלום שולי
    יש עמותה לתאומים ושלישיות בה תוכלי לקרוא מאמרים, עצות, הנחות וכו'

לצערי יש אולי אי אילו טריקים קטנים אך זה עדין מאד מאד מתיש
    אין קיצורי דרך
    כל אחד והקצב שלו
    כל זוג תאומים והדינמיקה שלו

הם עוד עדין צעירים

עצה חוזרת היא לא להתבייש לקחת עזרה
    מהמשפחה
    עזרה קנויה
    לשמור על הכוחות

הרבה נחת
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה שאוכלל עזור

דפנה
    24/10/2008

אמנם אין לי תאומים, אלא רק נסיך אחד, אבל אני מקווה שאוכל לסייע לך בכל זאת. לגבי מקומות לקניה, אנחנו את הקניה הגדולה עשינו ב"מוצצים". אבל האמת שכל מה שיכולתי לקנות יד שניה, (או לקבל מאחותי :-]) קניתי. ואני לא יודעת מאיזה אזור של הארץ את, אבל הבנתי שמאד זול לקנות בירכא או בקיבוץ משמרות. ואם את לא מניקה, אז הבנתי שיש הנחות נחמדות בכל מה שקשור לתמ"לים. אני יודעת שמטרנה נותנים 20% הנחה לאמהות עם תאומים ושלאופטימיל יש "מועדון תאומים", שעל כל 2 אריזות שאת קונה את מקבלת 2 מתנה. שיהיה בהצלחה וסופ"ש נעים ורגוע :) דפנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המועדון

טלי
    24/10/2008

איך בדיוק אפשר לקבל את ההטבה של ה 2+2? אם יש לי שני ילדים בהפרש של שנה, זה תופס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשאלי בשירות לקוחות

רויטל
    25/10/2008

נראה לי שלא... למיטב ידיעתי מדובר על תאומים ושלישיות... אבל תרימי טלפון לשירות לקוחות של אופטימיל, תשאלי... אם את משתמשת, חבל לפספס... שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו