מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורים "טריים"...שולי21/10/2008
הי, אני שולי ואני אמא לתיאומים "טריים" בני חודשיים... מהממים. החוויה בלתי רגילה, מיוחדת ויחד עם זאת מתישה... אני בחברה טובה אני מתארת לעצמי... אני לא כ"כ מבינה בזה, ורציתי לדעת אם אתן יודעות על מקומות בהן אוכל לקבל הנחות או הטבות לציוד לתאומים, אם יש בכלל דבר כזה... מעבר לזה, איך אתן ישנות בלילה? יש איזו שיטה שלא עלינו עליה?... אני ובעלי נותנים בקבוקים בתורות אחד אחרי השני בערך כל הלילה... יש עצות? תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשה
סיגל לוי22/10/2008שלום שולי
יש עמותה לתאומים ושלישיות בה תוכלי לקרוא מאמרים, עצות, הנחות וכו'
לצערי יש אולי אי אילו טריקים קטנים אך זה עדין מאד מאד מתיש
אין קיצורי דרך
כל אחד והקצב שלו
כל זוג תאומים והדינמיקה שלו
הם עוד עדין צעירים
עצה חוזרת היא לא להתבייש לקחת עזרה
מהמשפחה
עזרה קנויה
לשמור על הכוחות
הרבה נחת
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שאוכלל עזור
דפנה24/10/2008אמנם אין לי תאומים, אלא רק נסיך אחד, אבל אני מקווה שאוכל לסייע לך בכל זאת. לגבי מקומות לקניה, אנחנו את הקניה הגדולה עשינו ב"מוצצים". אבל האמת שכל מה שיכולתי לקנות יד שניה, (או לקבל מאחותי :-]) קניתי. ואני לא יודעת מאיזה אזור של הארץ את, אבל הבנתי שמאד זול לקנות בירכא או בקיבוץ משמרות. ואם את לא מניקה, אז הבנתי שיש הנחות נחמדות בכל מה שקשור לתמ"לים. אני יודעת שמטרנה נותנים 20% הנחה לאמהות עם תאומים ושלאופטימיל יש "מועדון תאומים", שעל כל 2 אריזות שאת קונה את מקבלת 2 מתנה. שיהיה בהצלחה וסופ"ש נעים ורגוע :) דפנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמועדון
טלי24/10/2008איך בדיוק אפשר לקבל את ההטבה של ה 2+2? אם יש לי שני ילדים בהפרש של שנה, זה תופס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשאלי בשירות לקוחות
רויטל25/10/2008נראה לי שלא... למיטב ידיעתי מדובר על תאומים ושלישיות... אבל תרימי טלפון לשירות לקוחות של אופטימיל, תשאלי... אם את משתמשת, חבל לפספס... שבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)