מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות עם שינה עם תאומים בני שנתייםשרית13/11/2008
שלום, הילדים שלי היו ישנים עד 21:00-21:30 ואז היה לי ולבעלי ערב שלם ושקט.מאז שהתחילו לרדת מהמיטה אין שום שליטה עליהם והם עושים בלגאן אני צעקת והם צוחקים לי בפרצוף, אנחנו מחזירים אותם למיטות וככה כל ערב לבסוף הם נרדמים בשעה 22:30 או אפילו אחרי ,ניסיתי להפריד בניהם יש ימים שזה יסתדר אבל הרוב לא,כל ערב ניהיה סיוט מתגעגת לימים שהם היו עיפים אחרי מקלחת וישר נרדמים.אין יותר ערבים שקטים וכשהם נרדמים אני כל כך מותשת עייפה ועצבנית. מה עושים????? יש לציין שהם גם קמים בלילה כמובן במשמרות. אני מקפידה על שינת צהרים שתיהיה גג שעה עד שעה וחצי. אודה לעזרה דחופה, תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בהליכה לישון
סיגל לוי13/11/2008שלום שרית
נראה לי שאת ניצבת כעת מול השלב הקשה של המרד (הכפול כמובן) של גיל שנתיים
החבורה שלך גילתה ששניים זה כוח
לפעמים התאומים מתגייסים יחד ומורדים יחד, אך למעשה מה שהם צריכים זה שתהיו מספיק חזקים כדי להתמודד עם שניהם ביחד ועם כל אחד לחוד
אין קיצורי דרך
צריך להשגיח שלא ירדו
צריך להחזירם למיטות אחרי שעת השינה שוב ושוב
אם שומעים בלאגן ושהם ירדו מהמיטות לחזור ולהחזיר אותם
הפרדה לא תתאים כי אז ינסו להגיע זה אל זה ולבדוק שאינם מפסידים דבר
גייסו כוחות
היו עקביים, ברורים וסמכותיים
והוכיחו להם שאתם ההורים יותר חזקים מהם
קשה אבל משתלם והכרחי
לילה טוב...
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)