עזרה בשמירה על תאומים למשפחה במצוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בשמירה על תאומים למשפחה במצוקה
    שירן
    14/11/2008

שלום לכולם אני כותבת בשם חברתי שיש לה תאומים (בן ובת) בני 4.5 חודשים היא ובעלה נתונים בקשיים כלכליים והביאו את התאומים לאחר נסיונות הפריה רבים כיום הם עומדים בפני מצב בו מסתיימת חופשת הלידה של חברתי בעוד שבוע ואין להם סידור לשמירה על הילדים (אין אף בן משפחה שיכול או מוכן לשמור). חברתי חייבת לחזור לעבודה ואינה יכולה להישאר זמן נוסף עם הילדים שכן אם לא תחזור הם לא יצליחו לעמוד בנטל הכלכלי של גידול הילדים בנוסף להוצאות של שכירת דירה. בנוסף, ממקום העבודה שלה הודיעו לה כי היא תפוטר כחודשיים לאחר חזרתה לעבודה ועל כן היא חייבת לחזור לאחר חופשת הלידה על מנת שתוכל לקבל את הפיצויים. מכיוון שאני עדיין לא אמא, אין לי מושג באיזה ערוצים ניתן לפעול על מנת לקבל עזרה במצב שכזה אודה לכם על כל עצה שתוכלו לספק לי תודה רבה מראש למשיבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה

ורד בן פורת
    14/11/2008

שלום שירן. המצב שאת מתארת אכן קשה ומלחיץ. אני מניחה שאין פתרון פלא, גם אם נראה שזה הדבר היחיד שיעזור...
    ישנן אגודות ועמותות שמעניקות סוגים שונים של סיוע, אוכל, בגדים וכו. בכל עיר או איזור ישנם סניפים, כך שכדאי לחפש את הקרוב אליהם. אמנם לא תמיד הסיוע הוא ישירות בטיפול בילדים, אבל משלוחים של אוכל בשבת, או בגדים משומשים וכו יכולים להוריד את הנטל. באינטרנט ישנן קהילות שניתן לפנות אליהן בבקשה לציוד למשל ב"תפוז".
    כמו כן רצוי לברר במחלקת הרווחה שאליה הם משוייכים, איך ניתן לקבל הנחות והקלות.
    מקווה שמשהו מכל אלה יעזור קצת... בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמ"ת

אודליה
    01/12/2008

היי , אני יודעת שבנע"מת המחירים די זולים (לפי ההכנסות של ההוריים ),ידוע לי שאפשר לקבל הנחה משמעותית 1,500 ש"ח לחודש לשני הקטנטנים . מאחלת להם בהצלחה . אודליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ,תשובתי

לימור
    02/03/2009

אני אמא לתאומות אחרי הלידה החלטתי שאני לא רוצה לחזור למקום עבודתי הודעתי לעבודה שאני מתפטרת קיבלתי את הפיצויים מכתב פיטורים מותר לאישה אחרי לידה להתפטר לצורך שמירה על התינוקות קיבלתי הכול והלכתי לביטוח לאומי והתחלתי לחתום על דמי אבטלה 100 יום היא יכולה לעשות אותו דבר במשך ארבעה חודשיים בערך להחליט מה לעשות מעון עבודה חדשה אני הכנסתי תבנות לש"ס שזה עולה לי 1200 ש"ח בחודש אים את רוצה יותר פרטים תתני לי את הטלפון שלך ואני אסביר לך מה לעשות בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו