שאלה חשובה???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה???
    שיר
    15/01/2009

שלום יש לי שני בנים בני 2.5 הם מגיל 5 חודשים במעון. (אני חייבת כרגע לעשות השוואה אבל בחיי היומיום אנחנו לא משווים בינהם ) הגדול חברותי עם בטחון עצמי גבוה מדבר שוטף יודע לקחת את התשומת לב אוהב חיבוקים ומגע. הקטן רגיש שקט מאוד חכם משחק יפה עם המון סבלנות אוהב סיפורים מתעצבן מהר מאוד ונעלב מהר מאוד ,שובב נופל וקם( לעומת הגדול שנופל ובוכה) לא אוהב שמחבקים או נוגעים בו . לקטן יש תקופות של עצבנות יתר שלרוב אני עולה על הבעיה וזה נפתר. לדוג:מטפלת שעזבה והיה קשור אליה מאוד - הפסיק לדבר , עצבנות ותוקפנות.. בשבוע- שבועיים אחרונים אומרים לי בגן שהוא לא אוכל , לא משחק עם אף אחד , לא נותן לאף אחד להתקרב אליו עומד ובוהה. וכשאני באה לקחת אותם מהגן הוא רץ אליי ונותן לי חיבוק שזה ממש לא אופייני לו. אני בטוחה שיש אזושהי בעיה כי היו לו תקופות כאלה ותמיד זה התלווה למשהו ( אבא שעבד עד מאוחר וראו אותו רק בבוקר , אז היום הוא חוזר מוקדם יותר ועוד... ) השאלה מה לעשות?? ולמה זה לא נפסק? כל כמה חודשים משהו מציק לו לשבוע אנו עולים על זה ואחרי כמה חודשים משהו חדש? וחוץ מזה מגיל שנתיים קבוע ב-4 לפנות בוקר הוא בא למיטה שלנו וממשיך לישון.( זה לא מפריע לי אבל אוליי זה אומר משהו) מה לעשות?? תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה???

הוספת תגובה

• רגיש

סיגל לוי
    15/01/2009

שלום שיר
    נשמע שאחד התאומים שלך הוא רגיש מאד לכל מיני שינויים הקשורים לאנשים הקרובים אליו שסביבו
    כל מקרה לגופו
    גם אם נפתר מקרה אחד, זה לא מונע את הקושי של מצב חדש
    את צריכה להיות מוכנה לכך שאיתו זה עלול לקרות יותר
    הוא עדין צעיר בשביל להסביר במילים מה מפריע
    ועובדה שבהדרגה את עולה על הקושי ומצליחה לפתור
    סבלנות
    אהבה
    ותמיכה תמיד עוזרים
    בקשר לכך שמגיע למיטתכם, כדאי להחזירו ולתמוך בו כדי שיתרגל לחזור לישון במיטתו לפני ששניהם יעברו אליכם דרך קבע (השני לא ישאר פרייאר כשיגלה זאת...). יכול להיות שלפנות בוקר הוא מתקשה להרדם שוב ומאבד בטחון. גם אם זה קשה באמצע הלילה, חשוב לתמוך בו ולהחזיר לו תחושת שליטה על הענינים.
    בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו