אחוד תאומים בכתה ו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחוד תאומים בכתה ו
    יעל ז
    31/05/2009

שלום סיגל
    לי תאומים בני 10 וחצי. בן ובת. נותרה להם עוד שנה בבי"ס היסודי. ישנן 3 כיתות בשכבה. הבן רוצה מזה מס' שנים להכנס לכיתת אחותו אך הסברתי לו כי זה בלתי אפשרי מסיבות שונות והגיוניות. בכתתו יש 7 בנים ו15 בנות. סהכ 22 ילדים. מלבד חבר אחד ש"בראש שלו פחות או יותר" ועוד אחד שבחוג אתו אין לו חברים. יש לו הרבה חברים בכתה של אחותו. שהוא נפגש אתם יותר מאשר עם חברי כתתו. הוא אמר לי שאם לא יעבירו אותו כתה הוא רוצה לעבור בי"ס. חשוב לציין שהוא תלמיד טוב למדי אין לו בעיות חברתיות הוא מאוד נחשב בכתתו והסברתי לו שיכול להיות אף פחות טוב בכתה אליו הוא נושא עיניים אולם מנגד חייבים לנסות למרות הסיכון שלא יהיה טוב. היועצת לא פסלה הרעיון אולם הבנתי משמועה שהמנהלת לא מסכימה. האם את רואה בעייתיות שהוא יעבור לשנה אחת לכתת אחותו. לשאלתי אותה אם יש לה התנגדות כלשהי שאחיה יעבור לכתתה (ברמת הרעיון) היא לא התנגדה כלל.
    מה דעתך? יש לנו פגישה אצל המנהלת בעוד יומיים והייתי רוצה לשמוע חוות דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחוד תאומים בכתה ו

הוספת תגובה

• באותה כיתה

סיגל לוי
    01/06/2009

שלום יעל
    צר לי שלא הצלחתי לענות קודם בשל תקלה טכנית
    עקרונית אין כללי ברזל שצריך למלא אחריהם
    אני ממליצה על פגישה שלכם ההורים,עם היועצת המחנכות והמנהלת
    בפגישה נסו לברר
    מה מצבו בכיתה ולמה רוצה לעבור
    מה צפוי להיות מצבו בכיתת אחותו
    האם המעבר יפגע באחד מהם או בשניהם
    האם הקשר ביניהם יכול להפריע לה או לו
    החליטו בהתאם לתשובות לשאלות אלו
    בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יעל ז
    02/06/2009

אכן בעיה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו