מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בצקת בעורף לעובר בן 10 שבועות ...אורלי12/06/2009
אני בלחץ אטומי , אתמול הייתי בבדיקה אצל הרופא שלי והוא בדק ואמר שלאחד העוברים יש בצקת בעורף של 3 מ"מ , הוא מייד אמר לי שאני אצטרך לעבור בדיקת סיסי שלייה , שאלתי מה זה אומר בצקת כזו והוא הסביר לי שזה יכול להיות שלעובר זה יהיה תסמונת דאון , מכייון שאלו תאומים זהים עם שלייה אחת אז במידה ובבדיקה יראו שזה אכן תסמונת דאון יהיה צריך להוריד את ההריון לגמרי , אני בהלם של החיים , אני בת 41 , לקח לי הרבה זמן להיכנס להריון , זה קרה באופן טבעי לחלוטין , רציתי לדעת האם יש מקרים בהם רואים בשבוע 10 בצקת בעורף ואחר כך יש מצב שזה נעלם בשקיפות העורפית ? אני כל כך במצוקה , נורא קשה לי , אני מרגישה שכל עולמי חרב עליי , אני מבקשת עזרה , תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
סיגל לוי13/06/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמצב דומה
סופיה04/08/2009היום נבדקתי בבדיקת אולטרסאונד ודווחתי על מקרה דומה. שבוע 10, בצקת, סיכון... רציתי לדעת מה קרה אצלך בסוף? ראיתי שלא קיבלת תשובה דרך הפורום. אשמח אם תתייחסי למכתבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)