בצקת בעורף לעובר בן 10 שבועות ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בצקת בעורף לעובר בן 10 שבועות ...
    אורלי
    12/06/2009

אני בלחץ אטומי , אתמול הייתי בבדיקה אצל הרופא שלי והוא בדק ואמר שלאחד העוברים יש בצקת בעורף של 3 מ"מ , הוא מייד אמר לי שאני אצטרך לעבור בדיקת סיסי שלייה , שאלתי מה זה אומר בצקת כזו והוא הסביר לי שזה יכול להיות שלעובר זה יהיה תסמונת דאון , מכייון שאלו תאומים זהים עם שלייה אחת אז במידה ובבדיקה יראו שזה אכן תסמונת דאון יהיה צריך להוריד את ההריון לגמרי , אני בהלם של החיים , אני בת 41 , לקח לי הרבה זמן להיכנס להריון , זה קרה באופן טבעי לחלוטין , רציתי לדעת האם יש מקרים בהם רואים בשבוע 10 בצקת בעורף ואחר כך יש מצב שזה נעלם בשקיפות העורפית ? אני כל כך במצוקה , נורא קשה לי , אני מרגישה שכל עולמי חרב עליי , אני מבקשת עזרה , תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

סיגל לוי
    13/06/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במצב דומה

סופיה
    04/08/2009

היום נבדקתי בבדיקת אולטרסאונד ודווחתי על מקרה דומה. שבוע 10, בצקת, סיכון... רציתי לדעת מה קרה אצלך בסוף? ראיתי שלא קיבלת תשובה דרך הפורום. אשמח אם תתייחסי למכתבי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו