מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצות להיות ממש אותו דברירדן06/09/2007
התאומות שלי בנות 4 ורוצות להיות ממש אותו הדבר- למשל הן רוצות להתלבש אותו הדבר, נהנות כשאנשים מתבלבלים ביניהן ואפילו מתחלפות לפעמים בכוונה ביניהן וקוראות אחת לשניה בשמות הלא נכונים בכוונה. אני משתדלת שכל אחת תהיה עם אישיות משלה, אבל הן ממש מתנגדות ונלחמות איתי (למשל בבגדים, שאני רוצה שכל אחת תתלבש אחרת ולא קונה את אותן הבגדים, אז הן הולכות לפחות עם אותו הצבע). אני צריכה לעזוב אותן שיתנהגו איך שהן רוצות או להמשיך להתעקש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהות ואוהבות את זה
ורד בן פורת07/09/2007שלום לך ירדן. איזה כיף להן! יש להן משהו שלאף אחד אחר אין, והן ממצות את היתרון הזה עד תום, ובהנאה. אבל - יש מקום לסימני השאלה שלך, כי בהחלט יש מקום לחפש "סימני אזהרה" לכך שהן מעדיפות את הזהות המשותפת על הנפרדת. שאלתי אלייך: האם ואיך מתבטאת, בבית, בחברה ובגן הזהות הנפרדת, האישית והשונה של כל אחת מהן? חברות שונות, חוגים, העדפות, תחומי עיסוק? האם יש להן מכל אלו במידה מספקת? למעשה, רק תמונה כוללת שלהן - לחוד - תסייע במציאת פתרון. מחכה לתשובתך ולהמשך. להתראות, ורד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)