מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחים קטנים תאומיםלבנת11/09/2007
היי,
אני בת 14 כמעט ויש לי שני אחים קטנים תאומים בני 10, זה נורא מעצבן אותי ששניהם כל הזמן ביחד נגדי וגם מקבלים יותר מההורים כי הם משכנעים אותם בדברים ביחד. הם תמיד אחד עם השני ואני לבד כאילו אין לי אחים בכלל, אני רק צריכה לעזור להם כשהם צריכים עזרה בשיעורים אבל הם לא חברים שלי כי הם לא צריכים אותי. אם הם מחליטים לריב איתי הם יכולים לשגע אותי כי הם שניים נגד אחת. מה אני יכולה לעשות כשאני רק אחת והם שניים נגדי?
תודה וחג שמח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה באמת לא פשוט
סיגל לוי פסיכולוגית קלינית12/09/2007שלום לך
אני מסכימה איתך שזה לא קל - היית 4 שנים בת יחידה ולפתע הגיעו שני האחים שלך וההורים בבת אחת נכנסו למשימה של גידול שני תינוקות. באמת יש הבדלים בינך לבין האחים שלך, גם בגיל, גם שהם בנים, גם תחומי עניין וכמובן חברים. תאומים לפעמים באמת יוצרים חבורה שמאד קשה לחדור לתוכה ואם הם יוצרים חבורה נגדך, פשוט התרחקי ואל תתרגשי מכך. חשוב שתדעי שגם אם את לא מרגישה, בכל זאת הם יודעים שאת הגדולה ובסך הכל כן מעריכים אותך ולכן כדאי לך לראות אם לפעמים את יכולה לגשת לאחד מהם ולהציע לו לעשות משהו יחד, ובפעם אחרת אולי לגשת גם לשני ולעשות איתו משהו אחר. אם הם מציקים לך ביחד ממש, את יכולה לשתף את ההורים שקשה לך מול שניהם יחד ואת צריכה לפעמים את עזרתם.
המון הצלחה במשימה, וכמובן שנה טובה ומתוקה לך
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)