תחילת הריון תאומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחילת הריון תאומים
    מאיה חדד
    15/09/2007

שלום לך ושנה טובה,
    אני בשבוע מס' 7 בהריון עם תאומים זהים (שק אחד).
    הוסבר לי ע"י הרופא שלי על הסיכונים הכרוכים בהריון שכזה.
    רציתי לדעת האם משהו מהסיכונים תלוי בי? האם עליי להיות זהירה בתדירות הפעילות הגופנית? בתדירות קיום יחסי המין? בתזונה מסוימת?
    אשמח לדעת האם יש מגבלות כלשהן והאם יש לי דרך להשפיע ולהקטין עד כמה שניתן את הסיכון.
    תודה מראש!
    מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחילת הריון תאומים

הוספת תגובה

• הריון

ורד בן פורת
    16/09/2007

שלום לך מאיה. ראשית, שההריון יהיה ארוך ומשעמם ככל האפשר....
    חשוב מאד שתמשיכי לשאול ולברר בכל מה שנוגע להריון שלך, ולא תקלי ראש בשום עצה של הרופא, גם אם חברות/דודות/נשים שעברו הריון כזה וכיו"ב - יאמרו אחרת. בכדי לא לתת לך גם כאן עצות לא אחראיות, אני מפנה אותך לספרות בנושא : "הריון בגדול" ספרן של איריס בר ניר כהן וענת גת, שאספו וקיבצו הרבה חומר בנושא. כן הייתי מליצה לך להפנות את השאלות בפורומים העוסקים בהריון בסיכון גבוה, שם המומחים הינם רופאים. פורום נוסף ומומלץ קיים ב"תפוז" - הריון מרובה עוברים[a href=http://www.twins.org.il/alinks/c1313.php id=link]. [/a]אוסיף לך עוד פרטים והפניות בהמשך. שבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו