מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחילת הריון תאומיםמאיה חדד15/09/2007
שלום לך ושנה טובה,
אני בשבוע מס' 7 בהריון עם תאומים זהים (שק אחד).
הוסבר לי ע"י הרופא שלי על הסיכונים הכרוכים בהריון שכזה.
רציתי לדעת האם משהו מהסיכונים תלוי בי? האם עליי להיות זהירה בתדירות הפעילות הגופנית? בתדירות קיום יחסי המין? בתזונה מסוימת?
אשמח לדעת האם יש מגבלות כלשהן והאם יש לי דרך להשפיע ולהקטין עד כמה שניתן את הסיכון.
תודה מראש!
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ורד בן פורת16/09/2007שלום לך מאיה. ראשית, שההריון יהיה ארוך ומשעמם ככל האפשר....
חשוב מאד שתמשיכי לשאול ולברר בכל מה שנוגע להריון שלך, ולא תקלי ראש בשום עצה של הרופא, גם אם חברות/דודות/נשים שעברו הריון כזה וכיו"ב - יאמרו אחרת. בכדי לא לתת לך גם כאן עצות לא אחראיות, אני מפנה אותך לספרות בנושא : "הריון בגדול" ספרן של איריס בר ניר כהן וענת גת, שאספו וקיבצו הרבה חומר בנושא. כן הייתי מליצה לך להפנות את השאלות בפורומים העוסקים בהריון בסיכון גבוה, שם המומחים הינם רופאים. פורום נוסף ומומלץ קיים ב"תפוז" - הריון מרובה עוברים[a href=http://www.twins.org.il/alinks/c1313.php id=link]. [/a]אוסיף לך עוד פרטים והפניות בהמשך. שבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)