מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי שקט בלילה באותה השעהאם לתאומות03/11/2009
שלום, אני אם לתאומות בנות חודש וחצי כמעט והן הראשונות שלי ויש לי עם אחת מהן בעיית שינה.
כל יום באותה השעה בדיוק מ10 וחצי 11 בלילה עד 3 או 4 לפנות בוקר היא לא מפסיקה
לבכות והיא נורא עצבנית וזאת לאחר אוכל ואחרי קקי ואחרי החלפת חיתול ואחרי מקלחת וגזים כמעט אין ....ובמשך היום היא די רגועה לעומת התאומה השנייה שהיא יושנת ואוכלת ורגועה 24 שעות ודרך אגב הן נמצאות איתנו בחדר במיטת תינוקות אחת מול השנייה(ראש זנב) דרך אגב מתי ניתן להעבירן לחדר לבד?
אני ובעלי מנסים להרגיע את התאומה העצבנית אך ללא הצלחה שאנו כבר מאבדים את עצמנו ואת השפיות שלנו ואנו נמצאים בחוסר שינה ואנו גם עצבניים ואובדי עצות
אנא עזרי לנו למצוא פתרון דחוף מה ניתן לעשות ולאן לפנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרדות
סיגל לוי03/11/2009שלום לכן
אכן החודשים הראשונים הם סוג של השרדות
קשים מאד
ילדים בחודשים הראשונים אינם מווסתים
ובאמת לוקח זמן להכניס אותם לתלם
ולעיתים זה נמשך עד גיל הרבה יותר מאוחר
עדין ראוי לנסות לברר אם יש סיבה להתעוררות הזו
אולי היא ישנה יותר מדי ביום וערנית בלילה, מחליפה יום ולילה
אולי אין הבדלים של אור יום ביום וחושך בלילה כך שיוכלו להבחין בין יום ללילה
האם הייתה פגה
כדאי לפנות גם אל רופא משפחה להתייעץ אם יש בעיה
או לאחות טיפת חלב
לראות אם אין קושי נוסף
סבלונת, המון כוח ובהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)