עזרה דחופה בהתלבטות עם מעלית-עגלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה בהתלבטות עם מעלית-עגלה
    יאיר
    04/11/2009

שלום לכולן/ם,
    אנחנו צריכים עזרה דחופה בקבלת החלטה אם לקחת דירה בתל-אביב.
    אנו ממתינים לתאומים בנים ( שבוע 27 ), ואנחנו מחפשים לשדרג את הדירה לכבודם....
    ראינו דירה מדהימה, ביתית וחמה, בקומה ראשונה אבל עם מעלית די ישנה.
    קראנו המון בפורומים כאן, אבל עדיין לא מצליחים לקבל תשובה אם המעלית הגיונית עבורנו, ומחר בבוקר ( יום רביעי ) אנחנו כבר חייבים לתת תשובה על הדירה.

מצורף שרטוט של המעלית לפי מידות שלקחנו, אבל לאלו שלא אוהבים שרטוטים - הרוחב של דלת הכניסה למעלית הוא בערך 67-68 ס"מ, האורך בתוך המעלית הוא 82 ס"מ, והרוחב בתוך המעלית ( לאחר שעוברים את הדלת ) 94 ס"מ.

השאלה העיקרית היא - האם לוותר על הדירה בגלל המעלית?
    או במילים אחרות - האם יש סיכוי שעגלה כלשהיא תיכנס? האם קומה ראשונה אפשרית מבחינת יציאה לטיול ללא תלות באחרים?
    דרך אגב - לא נראה שניתן לקשור את העגלה למטה.

נשמח מאד לשמוע חוות דעת רבות ככל שניתן, ההורים שלי בחו"ל ויכולים להביא עגלת "מקלרן" כדי שנשתמש בשיטת ה"כיווץ", מה דעתכן/ם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תבדוק סקר עגלות בפורטל תאומים

סיגל לוי
    04/11/2009

בהצלחה!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת תאומים

אפרת
    05/11/2009

היי, יש לי תאומים בני שנה, שלא יהיו לכם התלבטויות ש ו ם עגלת תאומים לא נכנסת למעלית ברוחב הזה.אני גרה ברב קומות עם מעלית ברוחב 75 סמ ואף עגלה פתוחה כולל טיולון לא נכנסו למעלית. שיהיה לכם במזל טוב וכל טוב, אפרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו