מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתפנה מטפלת לתאומיםSELMA22/11/2009
שלום,
אני מטפלת בתינוקות (בעיקר תאומים) כבר מעל 18 שנה. אני חמה, אוהבת, שרה, רוקדת, מספרת סיפורים, ובעיקר נותנת המון חום ואהבה לתינוקות.
את עבודתי אני עושה במסירות, תוך התחשבות ברצונות ההורים ושימוש בידע הרחב שרכשתי במשך השנים כמטפלת פרטית וכבעלת משפחתון לשעבר.
אני מחפשת עבודה במשרה מלאה באזורי השרון והמרכז.
ניתן ליצור קשר בטלפון 052-3135410
תחילת עבודה: מיידית
יש לי המלצות רבות וחמות.
דוברת גם אנגלית, פורטוגזית וספרדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
hanatova28/11/2010
ספק ששתי הנשים הענקיות האלו הצליחו בגדול לפני חודש הייתי בתצוגת אופנה מדהימה עם קייטרינג מצויין ולא הפסיקו להזכיר את שתי הענקיות הללו.
זה היה מעין יום משפחה נשים הביאו את הילדים ובחוץ הייתה היו הפעלות לילדים עם מתקנים מתנפחים מעין יום הולדת הישרדות.
הילדים גם זכו לאוכל של קייטרינג חלבי כל הכבוד שדאגו להם לארוחת קייטרינג ולא דאגן רק למבוגריםזה היה ערב נחמד מאוד הייתי עם אשתו של חבר שהוא חוקר פרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)