עייפות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות...
    נילי
    26/01/2010

אני אמא לשתי תאומות מקסימות בנות 5 חודשים. אני אוהבת אותן מאוד אבל לעתים אני פשוט מרגישה עייפה כמו שלא הרגשתי בחיי. אני לא מדברת על כך שאין לי זמן לעצמי, שאת השלב הזה כבר עברתי מזמן, אלא שאני פשוט רוצה לישון וקצת שקט ושלווה. בעלי עובד בעבודה מאוד דורשנית, הוא עוזר כמיטב יכולתו אבל זה לא מספיק. ההורים שלי ושלו גרים רחוק ואין לנו עוד קרובי משפחה בסביבה. איני יכולה להרשות לעצמי לקחת מטפלת, כי גם ככה העומס הכלכלי כרגע הוא עצום עם זה שאני לא עובדת גם. אני מניחה שאני פשוט רוצה לשמוע שמתישהו המצב משתפר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות...

הוספת תגובה

• עייפות רבה מאד

סיגל לוי
    27/01/2010

שלום נילי
    האם זה מנחם לשמוע שאת נורמאלית
    שזה אכן קשה ומעייף?

השנה הראשונה היא מאד מאד מתישה
    הבנות שלך בשלב שאולי הן יכולות לחכות כמה רגעים עד שהבקבוק יגיע ולא מיד לצרוח
    נסי אולי ליצור זמן פנוי אם הן מוכנות להביט בקלטת עם מראות וצלילים, כמו ביבי מוצארט למשל
    ולשכב כמה רגעים
    כשיש לך רגע פנוי (למשל כשהן נרדמו) או אם בא אדם נוסף, נצלי זאת להפוגה ולא לסידורים שלעולם לא נגמרים, בשבת קחי לך פסק זמן ושלחי את בעלך לטיול בעגלה וכו'...

זה אכן משתפר, אך הקצב הוא אישי
    יש תאומים שלומדים לישון טוב יותר בגיל של בנותיך
    ויש כאלה שזה מתייצב מאוחר יותר
    סבלנות... סבלנות...
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו