מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים?לילו08/10/2007
יש לי תאומים שני בנים מקסימים בני 3 חודשים הם היו חודשיים בפגיה וחודש הם בבית אני לא מצליחה לעשות כלום חוץ מלטפל בהם אני כרגע גרה אצל ההורים עד שאני יקבל את הבית שלי ויש לי המון עזרה אבל אני חושבת מה יהיה שאני יעבור לבית שלי ( עוד 3 חודשים) מה עם כביסות בישולים נקיונות איך אפשר לעשות את כל הדברים האלה?
הבית של ההורים 2 קומות אני לא מוכנה לעזוב את שניהם ישנים ולרדת למשל למטה האם זה נורמלי? לא שהם ישנים הם רוצים לישון רק על הידיים וזה ממש בעיה כי אני לא יכולה להשאר איתם רגע לבד. אני היחידה שלא נשארת לבד או שיש עוד כמוני אני כבר לא יודעת מה לחשוב. איך מסתדרים???
ולנושא השני, כמו שציינתי הם בני 3 חודשים אשר היו חודשיים בפגיה מתי הם מתחילים לעשות כל מיני דברים כמו: לחייך, לקשקש כשהם מתעוררים ועוד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עומס ומתח רב
סיגל לוי פסיכולוגית קלינית08/10/2007לילו שלום
מתאורך נשמע שזו אכן תקופה עמוסה ומתוחה מאד בחייך...
לא ציינת אם אלה ילדיך היחידים. אם כן, הרי שקודם לכן מעולם לא היית אמא וזה באמת מלחיץ, במיוחד עם שניים כה קטנים. חשוב לציין ששניהם שהו בפגיה ובוודאי חששת לא מעט לבריאותם. יתכן שהתרגלת שמשגיח עליהם צוות רפואי 24 שעות ביממה. אולם כעת שחררו אותם הביתה, כך שכנראה אין בעיה שיהיו ללא השחה רפואית צמודה. אם לא נאמר לך אחרת, אין לך מה לחשוש כשהם נרדמים (סוף סוף). את לא צריכה לעמוד שם ולשמור את שנתם, אלא להפך, לנצל רגע לנוח. הם כבר ישמיעו קולם כשיתעוררו...
גם זה שאת בבית הוריך מצד אחד עוזר ומצד שני מוסיף ללחץ שאינך במקום משלך. כשתעברי לבית משלך, חשוב שתארגני לך הרבה תמיכה, או ע"י המשפחה או בתשלום, עד שתתרגלי ותראי שאת מתחילה להסתדר. צריך הרבה כוח וסבלנות וזה קשה לכולם!
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)