מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת ספרים בנושא של תאומיםהילה ספקטור28/02/2010
שלום, אני אחת מרביעייה בת 26 ואני מחפשת ספרים בנושא של תאומים ולידות מרובות
תודה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספרים בנושא תאומים
דניאלה אלי סול28/02/2010יש מס' ספרים בעברית העוסקים בפן הפסיכולוגי של תאומים:
ד"ר רונית פלוטניק "שנינו ביחד וכל אחד לחוד"
שרה סמילנסקי - תאומים - פסיכולוגיה וחינוך
לאורה באור - תאומים לגדל ולגדול
והספר הזה עוסק בנושא של הריון רב עוברי:
הריון בגדול - מדריך להריון רב-עובריים / איריס בר-ניר כהן וענת גת
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך:)
הילה ספקטור28/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספרים בנושא תאומים - בירור
ליאת18/03/2010היי, אני לא מצליחה להשיג דרך חנויות הספרים את הספר :תאומים לגדל ולגדול" וגם לא מצאתי אפשרות להזמנת הספר באינטרנט. האם תוכלי לעזור בעניין ? מכירה אפשרות נוספת לרכישת הספר ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספרים בנושא תאומים
דניאלה אלי סול18/03/2010אני אברר אצל ליאורה באור מחברת הספר היכן אפשר לקנות אותו, ואחזור אלייך עם תשובה,
בברכה,
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לליאת על הספר של ליאורה באור
דניאלה אלי סול22/03/2010הי ליאת, בתשובה לשאלתך בבירור עם ליאורה באור ניתן לפנות למוציאים לאור: "אחיאסף" ולבדוק איתם אם נשארו להם עותקים שאפשר לקנות מהם ישירות, אם לא, אז בנתיים אין דרך להשיגו בחנויות מכיוון שלא הודפסה מהדורה נוספת, אולי תודפס בעתיד,
בהצלחה,
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)