להירדם!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להירדם!!!
    מישהי
    16/10/2007

הילדים שלי בני שנה וחודשים עד עכשיו הם אהבו להירדם במיטה לבד אולי עם טיפה בכי שאחד מהם היה חולה או צמחו שיניים אז הם ישנו בעגלה או לידינו.

עכשיו שאני שמה אותם במיטות הם צורחים לא מוכנים ורוצים רק בעגלה להירדם.
    מה לעשות אני לא יכולה לתת להם לצרוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להירדם!!!

הוספת תגובה

• שינה בשניים

סיגל לוי פסיכולוגית קלינית
    16/10/2007

קשה להרגיל תינוק בוכה להרגע ולהרדם, על אחת כמה וכמה שניים.
    אני מפנה אותך למאמר שלי "שינה בשניים" באתר www.sigal.name
    בינתיים כמה נקודות מתוך המאמר:
    צריך ליצור את ההרגל של הכנה לקראת שינה, של טקס שינה מרגיע (סיפור, שיר) ולעשות זאת בנפרד לכל אחד מהתאומים (בנוכחות השני). כך זה נותן לכל אחד זמן משלו עם ההורה, והוא יכול להרגע לקראת הלילה.
    גם אם תינוק מוחה ובוכה לא צריך להתרגש יותר מדי. התארגנו מראש (צריך כוח וסבלנות) ביחד עם בן זוגך וגשו בכל 5 דקות. הרגיעו, השכיבו, אמרו "לילה טוב" וצאו שוב. הם יגלו שאין להם ברירה אלא לישון ושהבכי לא משתלם. חשובה סבלנות ועקביות. אפשר גם לסדר להורה מזרון בחדר שלהם ולהחשיך את החדר אולם הם בוודאי ינסו למשוך את תשומת ליבו בכל דרך אפשרית. חשוב לזכור שגם אם זה קשה באותו הרגע, בהדרגה הם ילמדו להרגע ולהרדם לבד וזה מה שחשוב.
    חשוב מאד לא להוציא תינוק בוכה מן החדר, כי אז הוא ילמד שכדאי לו לבכות, וגם אחיו התאום ירצה לאמץ שיטה זו כדי לזכות בתשומת לב.
    זה על קצה המזלג - פירוט במאמר.
    הרבה כוח, עקביות וסבלנות - זה קשה, אך משתלם בסוף...
    לילה טוב...
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו