תאומות בנות שלוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומות בנות שלוש
    דליה
    05/05/2010

היי, האחייניות שלי בנות שלוש ובכל פעם שאני ואחותי מגיעות אנחנו משחקות איתן ביחד. השאלה שלי שמעתי שאומרים שצריך להפריד קצת בין תאומים כדי שכל אחד יתפתח בעצמו. אני יודעת שאנחנו רק באות לשחק איתן כל כמה זמן אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם כדאי אולי שכל אחת מאיתנו תיקח לעצמה תאומה בנפרד כדי לשחק איתה במקום כולם ביחד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומות בנות שלוש

הוספת תגובה

• תשובה לדליה דודה לתאומות

דניאלה אלי סול
    05/05/2010

הי דליה, בתאומות חשובה בניית הניפרדות הפסיכולוגית, עוד לפני ההפרדה הפיסית, כדי לבנות אותה אפשר שכל אחת מכן תשחק עם תאומה אחת במשחק אחר כשאתן נמצאות באותו החדר, ואז זה תורם לבנייה של הניפרדות הפסיכולוגית כאשר כל אחת יכולה לשחק במשהו אחר לצד אחותה, ולאו דווקא באותו משחק. אפשר גם מידי פעם, להפריד פיסית כך שכל אחת מכן תעשה פעילות נפרדת עם תאומה , אך צריך לראות שזה לא יוצר אצלם התנגדות, ושזה נעשה בהנאה, בכל מקרה אני מאד מעריכה את המודעות שלך לנושא,
    בברכה,
    דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו