מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאומות בנות שלושדליה05/05/2010
היי, האחייניות שלי בנות שלוש ובכל פעם שאני ואחותי מגיעות אנחנו משחקות איתן ביחד. השאלה שלי שמעתי שאומרים שצריך להפריד קצת בין תאומים כדי שכל אחד יתפתח בעצמו. אני יודעת שאנחנו רק באות לשחק איתן כל כמה זמן אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם כדאי אולי שכל אחת מאיתנו תיקח לעצמה תאומה בנפרד כדי לשחק איתה במקום כולם ביחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדליה דודה לתאומות
דניאלה אלי סול05/05/2010הי דליה, בתאומות חשובה בניית הניפרדות הפסיכולוגית, עוד לפני ההפרדה הפיסית, כדי לבנות אותה אפשר שכל אחת מכן תשחק עם תאומה אחת במשחק אחר כשאתן נמצאות באותו החדר, ואז זה תורם לבנייה של הניפרדות הפסיכולוגית כאשר כל אחת יכולה לשחק במשהו אחר לצד אחותה, ולאו דווקא באותו משחק. אפשר גם מידי פעם, להפריד פיסית כך שכל אחת מכן תעשה פעילות נפרדת עם תאומה , אך צריך לראות שזה לא יוצר אצלם התנגדות, ושזה נעשה בהנאה, בכל מקרה אני מאד מעריכה את המודעות שלך לנושא,
בברכה,
דניאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)