תאומים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומים...
    נונה
    07/06/2010

שלום,

אודה לכן אם תוכלו לייעץ לי. לםני כמה ימים הרופא הודיע לי שאני מצפה לתאומיםץ זה די בלתי צפוי. יש לנו תאומים במשפחה אבל אף פעם לא חשבתי שיהיו לי. אני ובעלי נשואים שנה וחצי וגם ההריון היה קצת הפתעה ופתאום זה תאומים. זה לא שאני לא שמחה אבל אני חוששת שיהיה קשה מדי ואני םשוט די המומה מהמצב. אודה לכן אם תוכלו לייעץ לי מה כדאי ומה להכין ואיך בכלל מתמודדים עם זה ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומים...

הוספת תגובה

• הי נונה

דניאלה אלי סול
    08/06/2010

קודם כל תקחי נשימה עמוקה, ותרגעי, נכון שגידול תאומים טומן בחובו אתגרים , אבל הוא גם כיף גדול.
    כרגע אני ממליצה לך להתרכז בהריון, לאפשר לעצמך לנוח, לאכול נכון, ולהתחזק מכיוון שגם הריון של תאומים לוקח המון משאבים מהאם, והמטרה היא שתגיעי לשבוע מתקדם, ושהם לא יוולדו לפני הזמן.
    לגבי סדנאות הכנה להורות לתאומים, אני ממליצה לך להכנס לאתר של עמותת תאומים ושלישיות, או של המרכז לתאומים, ולברר לגבי מפגשים בנושא וסדנאות. למרות שכמו שאת יודעת יש את התאוריה ואת המעשי, וכמה שאנחנו מתכוננים עדיין כשהם מגיעים זה תמיד מפתיע, מאד חשוב לארגן לעצמך מערכת תמיכה שתתמוך בך בחודשים הראשונים לאחר הלידה, סבים, סבתות, מטפלת, ואת כל מי שניתן, כדי לעזור לך לעבור את ההתחלה עם תמיכה. חשוב גם לקרוא ולהתייעץ כדי להיות במודעות לפיתוח הנפרדות והאישיות האינדיבידואלית של כל תאום מהיום הראשון.
    בסוף כולם גדלים ואנחנו מספיקים לשכוח עד כמה ההתחלה הייתה קשה,
    בהצלחה,
    דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו