מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון שלישייהשלומית11/06/2010
שלום לכולם
אני בת 30 אחרי טיפולי IuI בהריון בשבוע 12 עם שלישייה כאשר בלי ברירה בעוד שבועיים אעבור הפחתה לתאומים.
התחלתי את הטיפולים רק לפני 4.5 חודשים במצב של תת משקל ( אחרי אנורקסיה של שנים, וטיפול ממושך ועלייה במשקל)בתחילת ההריון כבר שקלתי 50 בגובה של 1.69, היום אני אוכלת בריא מאוד ולא אוהבת גם בלי קשר מתוקים בצקים ושטויות אוכלת הרבה פרוטאין עוף, גבינות, ביצים, לחם דגנים... עדיין קצת קשה לי עם העלייה במשקל וההרגשה של הרעב כל היום אבל אני מתגברת וכיום בשבוע ה 12 אני שוקלת 57 ואני לא יודעת אם זה בסדר לפי החישוב רשום בכל מקןם לעלות עם שלישייה 0.5 קילו לשבוע ואם זה ככה אז אני בסדר אבל רציתי לוודא:)yes ומעניין אותי לדעת מה יהיה אחרי הפחתת העובר? אני אחשב במשקל יתר?( לתאומים זה כמובן הרבה 7 קילו )frown
אשמח מאוד לקבל תשובה
בהצלחה לכולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומית
דניאלה אלי סול11/06/2010הי שלומית,
לגבי הנושא של המשקל, הייתי מציעה לך לשאול בפורום הריון ולידה, אולם אני רוצה להדגיש את החשיבות של לאכול אוכל מזין בהריון עם תאומים , (ואני מאד שמחתי לשמוע שהתזונה שלך מגוונת ובריאה, המשיכי כך), ולקיחת ויטמינים, מכיוון שזה הריון בסיכון יותר גבוה לדעתי את צריכה להמשיך לאכול טוב ובריא, ולטפל בעצמך, והחשיבות של המשקל שאת מעלה היא משנית כרגע, אולם כדאי גם להתייעץ בפורום הריון ולידה.
מאחלת לך ולעוברייך בריאות,
בברכה
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)