הריון שלישייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון שלישייה
    שלומית
    11/06/2010

שלום לכולם
    אני בת 30 אחרי טיפולי IuI בהריון בשבוע 12 עם שלישייה כאשר בלי ברירה בעוד שבועיים אעבור הפחתה לתאומים.
    התחלתי את הטיפולים רק לפני 4.5 חודשים במצב של תת משקל ( אחרי אנורקסיה של שנים, וטיפול ממושך ועלייה במשקל)בתחילת ההריון כבר שקלתי 50 בגובה של 1.69, היום אני אוכלת בריא מאוד ולא אוהבת גם בלי קשר מתוקים בצקים ושטויות אוכלת הרבה פרוטאין עוף, גבינות, ביצים, לחם דגנים... עדיין קצת קשה לי עם העלייה במשקל וההרגשה של הרעב כל היום אבל אני מתגברת וכיום בשבוע ה 12 אני שוקלת 57 ואני לא יודעת אם זה בסדר לפי החישוב רשום בכל מקןם לעלות עם שלישייה 0.5 קילו לשבוע ואם זה ככה אז אני בסדר אבל רציתי לוודא:)yes ומעניין אותי לדעת מה יהיה אחרי הפחתת העובר? אני אחשב במשקל יתר?( לתאומים זה כמובן הרבה 7 קילו )frown
    אשמח מאוד לקבל תשובה
    בהצלחה לכולן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון שלישייה

הוספת תגובה

• שלומית

דניאלה אלי סול
    11/06/2010

הי שלומית,
    לגבי הנושא של המשקל, הייתי מציעה לך לשאול בפורום הריון ולידה, אולם אני רוצה להדגיש את החשיבות של לאכול אוכל מזין בהריון עם תאומים , (ואני מאד שמחתי לשמוע שהתזונה שלך מגוונת ובריאה, המשיכי כך), ולקיחת ויטמינים, מכיוון שזה הריון בסיכון יותר גבוה לדעתי את צריכה להמשיך לאכול טוב ובריא, ולטפל בעצמך, והחשיבות של המשקל שאת מעלה היא משנית כרגע, אולם כדאי גם להתייעץ בפורום הריון ולידה.
    מאחלת לך ולעוברייך בריאות,
    בברכה
    דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו