מפחדת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחדת...
    עינת
    22/06/2010

אני מקווה שההודעה שלי לא תראה פוגעת למישהו. בעוד כמה חודשים אני ובעלי רוצים להתחיל במאמצים להרות. והאמת היא שיש לי פחד שאולי יהיו לי תאומים (יש לנו במשפחה). זה אמור להיות ילד ראשון וכל העניין גם ככה מלחיץ ולחשוב על זה שיהיו שניים בבת אחת שאני אצטרך לטפל בהם .... זה פשוט נורא מפחיד אותי. אתן מבינות, אני רוצה להיות אמא טובה לא רוצה לפשל. אשמח אם תוכלו להרגיע אותי בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחדת...

הוספת תגובה

• חששות לקראת הריון

מירי רבין
    22/06/2010

עינת שלום, מהפרטים שמסרת לא ברור לי אם מאמצים להרות,כוונתם סיוע בטיפולי פוריות. במידה וכן, אכן טיפולי פוריות, החל מתרופתיים דרך הזרעות ועד הפריות מלאכותיות מגבירים סיכוי להריון תאומים. תאומים במשפחה גם עשויים להצביע על אפשרות, אך אינם מחייבים זאת. בכל אופן, המעבר מתא משפחתי זוגי ליחידה משפחתית הכוללת בתוכה תינוק, מלווה באופן טבעי בחששות וסימני שאלה רבים. איך יראו החיים החדשים כאם? עד כמה המשימה תהיה קשה? איך אקבל את התינוק ואיך התינוק יגיב אליי? האם אצליח לעמוד במשימה. למעשה יש יתרון מסויים בהבנה, כי לידת ילד הינה לא רק שינוי מבורך אלא גם כרוכה במאמץ רב והסתגלות. כך גם ניתנת אפשרות לעבד חששות אלו ולבוא יותר מוכנים ומציאותיים ליום הלידה. במידה והלחץ הוא רב, אני מציעה לחפש דרכים כגון קב' תמיכה ו/או הדרכה שנותנות מקום למתחים ולחששות אלו או ליווי פרטני או זוגי. כדי לבדוק דרך קופ"ח או תחנת טיפת חלב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו