מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון תאומים ובחילותמור04/07/2010
שלום
אני בשבוע 13+0 הריון תאומים, הבחילות אינן פוחתות, הן רק מחמירות.
יחד עם זאת מתחילת ההריון ירדתי במשקל 3.5 קילו
האם זה תקין?
תודה, מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות בהיריון
מירי רבין04/07/2010אומרים כי הריון הוא לא מחלה, אך אין ספק, כי כל אחת עוברת אותו שונה ברמת הקושי. לגביי בחילות, כדי להתייעץ עם דיאטנית, אולי יהיו לה עצות שעוד לא ניסית לתזונה שתקל במעט. לגביי הירידה במשקל, כדאי לעקוב במעקב הרפואי. חשוב להשתדל לשתות כמה שיותר, במיוחד בעונת הקיץ החמה, כדי להימנע ממצב של התייבשות.
בהצלחה והמשך קל יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשותפה לבעייתך...
בהריון26/07/2010גם אני בהריון תאומים בשבוע ה- 13 והבחילות וההקאות לא נחלשות לצערי...
וגם אני - בגלל הבחילות וההקאות- ירדתי איזה 2 קילו מתחילת ההריון.
לפי מה שאני הבנתי, בחודשים הראשונים זה הגיוני לרדת קצת במשקל,
אבל צריך לשים לב שבהמשך העלייה במשקל צריכה להיות פחות או יותר
חצי קילו לשבוע בהדרגה...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות בהריון תאומים
נטלי מגירה26/07/2010היי מורן, זה תקין לחלוטין, אני ילדתי תאומים לפני חצי שנה והבחילות נמשכו לי עד שבוע 18.
אני לא רוצה ליאש אותך אבל בסוף ההריון שוב פעם התחילו לי הבחילות.
שיהיה בהצלחה. אם תקחי את זה בכיף ובקלות זה יהיה כך...
זה דבר מדהים והאושר הוא עצום כך ששווה ההריון הקשה הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני, הפעם פותחת שבוע 20 ובחילות
אילנה22/08/2010היי
אני שלחתי את ההודעה לגבי בחילות בשבוע 13
סתם רציתי לשתף שאני פותחת שבוע 20 ונחשו מה? עדיין בחילות, קשות למדי וגם הקאות מידי פעם.... עליתי אולי קילו אחד מתחילת ההריון..
אבל חיכיתי להריון הזה כל כך הרבה זמן וקיבלתי מתנה משמיים- תאומות
מי אני שאתלונן?
מקבלת הכל באהבה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)