ילדים...זה שמחה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדים...זה שמחה...
    חני
    14/07/2010

הי,יש לי 2 ילדים מקסימיים הגדול בן 2 והקטן חצי שנה (נכנסתי להריון של הקטן עם גלולות לשמירה מהריון...)מיד אחרי הלידה של הקטן שמתי התקן ורק כדי להיות בטוחה רצתי מידי פעם לוודא שהכל במקום אצל הרופא שלי.לפני כשבוע וחצי התחילו לי הקאות ובחילות וביום בהיר הובהר לי שאני בהריון ...ולא סתם תאומים..זהים באולטרסונד היא אמרה לי ששנהם בשק אחד,אני כרגע בשבוע 7 סובלת נורא מבחילות הקאות והלם אני בקושי אוכלת בשבועיים האלה ומאז שגילתי על ההריון הזה הפסקתי לעבוד עד שיעברו הבחילות, סורי על האורך הייתי חייבת להוציא את זה.אתם חושבים שאני צריכה פסיכולג?אני מרגישה שאני עומדת להשתגעעעעע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדים...זה שמחה...

הוספת תגובה

• חני

מירי רבין
    14/07/2010

נראה לי שהדבר החשוב ביותר כרגע, מהכיוון הפרקטי, הוא לגייס כמה שיותר מקורות תמיכה וסיוע שיקלו עליך. נראה, כי זו הולכת להיות תקופה בה הפניות שלך לילדך, יכולת התפקוד בבית וכוחות ההתמודדות באופן כללי יהיו בנסיגה. נראה לי, שחשוב שתקבלי זאת בהבנה והשלמה ותפעלי מתוך ידיעה שהתארגנות עם כוחות סיוע חיצוניים תסייע לך גם בהמשך, לאחר הלידה. יתכן ותוכלי למצוא סיוע בקרב בני משפחה או חברות ואולי תאלצו לקבל החלטה לרכוש סיוע בכסף ולהבנות סדרי עדיפות כלכליים, כך שזה יהיה בסדר עדיפות גבוה ביותר. כמובן שבתוך כל זה גם לסיוע וליווי רגשי יש מקום.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחילות והקאות - תחזיקי מעמד...

נטלי
    19/08/2010

שמי נטלי בהריון תאומים לא זהים שבוע 10 עקב ריבוי הקאות ובחילות נעדרתי
    מעבודה שבועיים לא יכולתי לתפקד .
    בהתייעצות עם רופא הנשים שלי בהריון תאומים אנחנו הנשים סובלות פי שתיים מהקאות
    מאשר הריון עם עובר אחד ובדרך כלל לזמן רב יותר .
    זה לא קל אך חשוב להישאר חזקה הכל עובר בחיים ובסוף לראות שניי קטנטנים שווה הכל!
    מחזיקה אצבעות לכולן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו