מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה פסחו עליי????..לי08/11/2007
שלום,
יש לי תאומות בנות 9ח' גיל מתוקן 8ח'. הן ישנות במיטות נפרדות אך באותו החדר. התאומה הבכורה מתעוררת בין4-7 פעמים בלילה והשנייה עד פעמיים. שתיהן נרדמות בזמן ארוחת הבקבוק בסלון. אמהות ליחידאים מספרות על "סדרת חינוך" שצריך לעשות בעיקר לבכורה (הקושי שלנו הוא איתה ולא עם השנייה שללא רעשים מוגזמים כמו בכי חוזר של אחותה יכולה לישון לילה שלם בשקט) אבל אנחנו לא יודעים איך לעשות זאת עם תאומים. כשאחת מתחילה לבכות השנייה מיד אחריה וכשה"קטנה" בוכה אי אפשר להפסיק אותה והיא לא מצליחה לחזור לישון בשקט כל הלילה.
מה לעשות???????????????????????
הבית שלנו קטן מידי בכדי להפריד בינהן בלילה- הן עדין שומעות אחת את השנייה.
אני מנסה לחזור לעבודה אך עם שעה וחצי של שינה בלילה אני לא מצליחה לעבור את סף דלתי.
H E L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה בשניים
סיגל לוי08/11/2007הי לי
סליחה שפסחתי בטעות עליך
השאלה שלך דומה מאד לשאלה של אהוד על קשיי השכבה של תאומים זהים.
אני ממליצה לך מאד לקרוא את מה שכתבתי לו
וגם את המאמר באתר שלי שנקרא "שינה בשניים" שמדבר על הקניית הרגלי שינה לתאומים.
זה קשה, מתיש, דורש תמיכה של בן הזוג, עקביות והתארגנות, אך תראי שאפילו אהוד אומר שזה עבד להם.
המון סבלנות ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה מופיע המאמר?
לי08/11/2007תודה על התגובה המהירה
לא כל כך הצלחתי להפנים שיטה מיכוון שהבנות לא רוצות לאכול ולא ידוע לי למה שיר (הבכורה) מתעוררת כל כך הרבה פעמים בלילה (אולי חרדת נטישה????)
מחפשת מעין מתכון להקנות הרגלים לשניים ומקווה למצוא אותו במאמר שלך אך אני לא יודעת היכן למצוא אותו וכיצד- אשמח אם תקשרי אותי:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינה בשניים
סיגל לוי08/11/2007יתכן שההתעוררויות הרבות קשורות גם לזה שאת מוציאה את הבוכה מהחדר כדי שלא תעיר את אחותה. זו שמתעוררת "מבינה" שמשהו מרחש ושהיא צריכה לעמוד על המשמר, או שהיא מפסידה זמן הורים.
כדאי לקרוא את כל המאמר באתר:
www.sigal.name
[a href='http://www.sigal.name' id='link'][/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר לילה סיוטי נוסף....
לי10/11/2007קראתי את המאמר ואכן יש לנו טקס שינה ועד לפני שלושה שבועות לא היינו מרימים את הבוכה מהמיטה שלא נדבר על להוציא אותה מהחדר (ועדין היתה מתעוררת כ 5 פעמים בלילה בממוצע. אך בשלושה שבועות האחרונים, כנראה משיניים או וירוס שעברו הבכי שלה הפך לצרחות איימים שאף אחד לא יכול לישון על פניו. והבכי נמשך שעות אלא אם אנחנו עומדים בדרישות שלה (משחקים איתה, מנדנדים אותה וכו'..)
הבעיה שלנו קשה עוד יותר כי אחת ישנה טוב ולא מתעוררת מכל פיפס אבל בשלושה שבועות האחרונים הבכי קשה מנשוא וחל בכל חדר בבית. היום אני יודעת כמעט בוודאות שבימים האחרונים לא מדובר בכאב של הבוכה אלא רצון לשחק לכמה שעות (2-3) באמצע הלילה. בדרך כלל משעה 00:00.
אני מתכננת לעשות "סדרת חינוך" היום בלילה אך אני לא שלמה בהחלטתי ב100% מה שגם אני לא יודעת כל כך איך. על כן אני מתכננת להתקשר אליך הערב אלא אם תקראי את ההודעה שלי היום ותביעי התנגדות.
במידה ואין התנגדות אשמך לדעת איזה שעה סבירה ומקובלת עליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה מופיע המאמר?
לא כל כך הצלחתי להפנים שיטה מיכוון שהבנות לא רוצות לאכול ולא ידוע לי למה שיר (הבכורה) מתעוררת כל כך הרבה פעמים בלילה (אולי חרדת נטישה????)
מחפשת מעין מתכון להקנות הרגלים לשניים ומקווה למצוא אותו במאמר שלך אך אני לא יודעת היכן למצוא אותו וכיצד- אשמח אם תקשרי אותי:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה מופיע המאמר?
מחפשת מעין מתכון להקנות הרגלים לשניים ומקווה למצוא אותו במאמר שלך אך אני לא יודעת היכן למצוא אותו וכיצד- אשמח אם תקשרי אותי:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)