בבקשה עזרה בקשר לתאריך הלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה בקשר לתאריך הלידה
    שלומית
    03/08/2010

היי אני נמצאת כרגע בשבוע 19 בהריון תאומים:) אני נמצאת בלוס אנג'לס ואמא של אמורה לבוא להיות איתי לפני הלידה, התאריך שנתנו לי הוא 29.12 אבל זה ל 40 שבועות ואני יודעת שתאומים נולדים מינימום ב32 שבועות עד 36 שזה נחשב לטוב ואני לא רוצה להיות לבד בלידה היא אמורה לבוא לחודש וחצי בערך ורציתי שתהיה איתי קצת לפני וקצת אחרי מה אעשה ( בינתיים אין לי ניתוח קיסרי אלא לידה רגילה)
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלומית

מירי רבין
    03/08/2010

נראה שתיכנון של ביקור לקראת שבוע 32 יכול להתאים. לפעמים לקראת שבוע 24-26, אפשר לקבל תמונת מצב מסוימת לגביי ההריון. תופעות כמו צירים מוקדמים, התחלה של פתיחה או צורך כזה או אחר בשמירת הריון עשויות לאפשר הערכה לגבי משך ההריון. זוהי כמובן הערכה בלבד. לכן, אם יש אפשרות לחכות עוד מס' שבועות עם תאום הביקור. אולי מצב ההריון נכון לאותו זמן יוכל לסייע לך לתכנן זאת, כך שזה יענה לצרכייך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

שלומית
    04/08/2010

תודה , אני אחכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו