מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרה בקשר לתאריך הלידהשלומית03/08/2010
היי אני נמצאת כרגע בשבוע 19 בהריון תאומים:) אני נמצאת בלוס אנג'לס ואמא של אמורה לבוא להיות איתי לפני הלידה, התאריך שנתנו לי הוא 29.12 אבל זה ל 40 שבועות ואני יודעת שתאומים נולדים מינימום ב32 שבועות עד 36 שזה נחשב לטוב ואני לא רוצה להיות לבד בלידה היא אמורה לבוא לחודש וחצי בערך ורציתי שתהיה איתי קצת לפני וקצת אחרי מה אעשה ( בינתיים אין לי ניתוח קיסרי אלא לידה רגילה)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומית
מירי רבין03/08/2010נראה שתיכנון של ביקור לקראת שבוע 32 יכול להתאים. לפעמים לקראת שבוע 24-26, אפשר לקבל תמונת מצב מסוימת לגביי ההריון. תופעות כמו צירים מוקדמים, התחלה של פתיחה או צורך כזה או אחר בשמירת הריון עשויות לאפשר הערכה לגבי משך ההריון. זוהי כמובן הערכה בלבד. לכן, אם יש אפשרות לחכות עוד מס' שבועות עם תאום הביקור. אולי מצב ההריון נכון לאותו זמן יוכל לסייע לך לתכנן זאת, כך שזה יענה לצרכייך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
שלומית04/08/2010תודה , אני אחכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)