מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרהחסוי16/08/2010
מאז שניכנסתי להריון ספונטני וגילתי שאני עם תאומים זהים ההתרגשות הייתה רבה ומאז אני תמיד מסתכלת בפורום זה הלכתי כצפוי לסקירה מערכות ראשונה ויצאתי בוכייה -עלה חשד לתסמונת ttts הפנו אותי לתל השומר שם עברתי שתי ניתוחי לייזר ע"י פרופ ליפיץ וד" וייס וינון שעזרו ותמכו לצערי הרב הניתוחים כשלו והעוברים מאוד חולים לצערי החלטנו אני ובעלי על הפסקת הריון שהולכת להתבצע מחר בתל השומר(אני שבוע 24+3) עוברים עלנו ימים קשים ואני בחרדות רבות לגבי מחר.
מאוד קשה להרגיש אותם כול שנייה ושנייה ולדעת שמחר הן לא יהיו קיימות אני ממש מרגישה אמא שהולכת לאבד את התינוקות שלה מישהי עברה דבר דומה ותוכל לעזור לי איך להעביר את המחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
מירי רבין16/08/2010ליבי איתך. לא תמיד הסביבה מבינה, כי לאבד עובר זו חויית אובדן והאבל והצער שאת חשה מבטאים זאת. בהריון ולידת תאומים עוצמת החויות והרגשות באה במנה כפולה ונראה לי כי יהיה זה מובן שגם חוויה קשה של איבוד הריון תאומים היא בעלת עוצמה רבה יותר. אני מקווה שיש בסביבתך אנשים שיכולים להבין זאת ולאפשר לך להיות עם האבל והרגשת הצער כל זמן שידרש לך. לאנשים יש לעיתים נטיה לחשוב שכיוון שאין עדיין ילוד ההתאוששות תהיה קלה ומהירה. אך למעשה עוצמת תחושת האובדן משתנה מאישה לאישה וותלויה גם הנסיבות ובשלב של ההריון. אז חשוב שתהיא קשובה לעצמך ותרשי לעצמך לחוש את הכאב שאת חווה. במידה ותרגישי במהלך הזמן, כי האבל והצער נחווים באותה עוצמה ומקשים על המשך תפקוד כדאי להיעזר באיש מקצוע רגשי לעיבוד האובדן. אני מאחלת לך שהכל יעבור בשלום ומשתתפת בצערכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)