צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    חסוי
    16/08/2010

מאז שניכנסתי להריון ספונטני וגילתי שאני עם תאומים זהים ההתרגשות הייתה רבה ומאז אני תמיד מסתכלת בפורום זה הלכתי כצפוי לסקירה מערכות ראשונה ויצאתי בוכייה -עלה חשד לתסמונת ttts הפנו אותי לתל השומר שם עברתי שתי ניתוחי לייזר ע"י פרופ ליפיץ וד" וייס וינון שעזרו ותמכו לצערי הרב הניתוחים כשלו והעוברים מאוד חולים לצערי החלטנו אני ובעלי על הפסקת הריון שהולכת להתבצע מחר בתל השומר(אני שבוע 24+3) עוברים עלנו ימים קשים ואני בחרדות רבות לגבי מחר.
    מאוד קשה להרגיש אותם כול שנייה ושנייה ולדעת שמחר הן לא יהיו קיימות אני ממש מרגישה אמא שהולכת לאבד את התינוקות שלה מישהי עברה דבר דומה ותוכל לעזור לי איך להעביר את המחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• חסוי

מירי רבין
    16/08/2010

ליבי איתך. לא תמיד הסביבה מבינה, כי לאבד עובר זו חויית אובדן והאבל והצער שאת חשה מבטאים זאת. בהריון ולידת תאומים עוצמת החויות והרגשות באה במנה כפולה ונראה לי כי יהיה זה מובן שגם חוויה קשה של איבוד הריון תאומים היא בעלת עוצמה רבה יותר. אני מקווה שיש בסביבתך אנשים שיכולים להבין זאת ולאפשר לך להיות עם האבל והרגשת הצער כל זמן שידרש לך. לאנשים יש לעיתים נטיה לחשוב שכיוון שאין עדיין ילוד ההתאוששות תהיה קלה ומהירה. אך למעשה עוצמת תחושת האובדן משתנה מאישה לאישה וותלויה גם הנסיבות ובשלב של ההריון. אז חשוב שתהיא קשובה לעצמך ותרשי לעצמך לחוש את הכאב שאת חווה. במידה ותרגישי במהלך הזמן, כי האבל והצער נחווים באותה עוצמה ומקשים על המשך תפקוד כדאי להיעזר באיש מקצוע רגשי לעיבוד האובדן. אני מאחלת לך שהכל יעבור בשלום ומשתתפת בצערכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו