חומר לכינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומר לכינים
    יעל200
    12/11/2010

אני אמא לתאומות והן הדביקו עכשיו אחת את השניה בכינים. מישהו ניסה פעם תכשיר נגד כינים שהוא ללא חומרי הדברה? ראיתי שיש חומר שנקרא ריזאלטס ושזה בלי חומרי הדברה. השאלה שלי אם זה באמת עובד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומר לכינים

הוספת תגובה

• חומר לכינים - תגובה

ליאת לוי
    12/11/2010

יעל שלום,
    אני לא מכירה את החומר האמור, אני מבינה משאלתך שאת חוששת משימוש בחומרי הדברה על ראשן של הבנות. אני יכולה להבין את חששך.
    באופן אישי כאשר הבנים שלי נדבקים, אני חופפת, שמה מרכך ומסרקת במסרק צפוף טוב. ( כך במשך כמה ימים). לא כתבת בנות כמה הבנות, מה אורך השיער, והאם את מעריכה שתהיה להן סבלנות... אך אם תהיה להן (ולך) זמן וסבלנות להשקיע בטיפול, זה בטוח ללא חומרי הדברה.
    דרך אגב, הזמן שאת מבלה עם כל אחת בנפרד, בסירוק ופליית החרקים המזיקים, יכול להפוך לזמן איכות נעים ביותר ( כמה מהשיחות המשמעותיות ביותר שהיו לי עם הבנים נערכו בזמנים אילו.
    ואת מוזמנת לחזור ולשתף אותנו...
    בהצלחה
    שבת שלום,
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או, הסיוט, אני מכירה את החומר

נעמה וייס
    16/11/2010

כמה מעצבן. גם לי יש תאומים בני חמש, שני בנים עם תלתלי זהב, ארוכים. הם לא מוכנים להסתפר ואם רק הייתי יכולה למצוא את האמא ששולחת את הילד שלה קבוע לגן עם החיות ולא מטפלת, וואו מה שהייתי עושה לה.
    בקיצור, השניים כנראה כינים פרנדלי כי הם נדבקים אליהם כל שני וחמישי.
    בהצלחה יקירתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו