מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלישייהג'ני05/12/2010
שלום, אני בשבוע 9 עם שלישיה הרופא ממליץ על דילול וגם מה שקראתי על הנושא כמעט בכל המקרים ממליצים על דילול. מה עושים איך מחליטים החלטה כה גורליתת או איך לוקחים את הסיכון לשמור. רוב הדברים שקראתי הינם ישנים האם ישנם מחקרים או סיפרות עדכנית יותר להיום. אשמח לקבלהכוונה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלישייה - תגובה
אדוה דרור07/12/2010ג'ני שלום,
לצערי הרב ביותר קטונתי מלתת לך תשובה מספקת בנושא כזה, ההחלטה שפנייך אכן גורלית וממש קשה , ואני מניחה שאת עוברת ימים לא קלים בכלל. בסופו של דבר נראה לי שהחלטה תבוא מתוך האינטואיציה הפנימית שלך ולא משום דבר אחר כי הסיפורים כמו שכבר בטח גילית הם לכאן ולכאן. אבל בכל זאת אם את מחפשת חומרים בנושא הכי טוב לפנות לפקולטות לרפואה למי שמתעסק עם מחקר בתחום, לצערי אני לא מצויה בתחום הרפואי אז אין לי מישהו ספציפי להמליץ לך עליו. יש מאגר מידע אינטרנטי שנקרא pubmed ובו יש פרסומי מחקרים בכל התחומים.
בנוסף הייתי ממליצה ללכת ולשוחח עם מישהו קרוב שיודע להקשיב ולנסות לעבד את המחשבות באמצעות השיחה או לחלופין לקחת לעצמך כמה שעות ולאוורר את עצמך עם משהו שאת אוהבת לעשות ואולי מהמקום של השקט תצמח ההחלטה.
מאחלת לך שהתקופה הגורלית הזאת תעבור מהר ובקלות
ותצאי לדרך המדהימה הזאת של ההורות עם הרבה בריאות ואושר
אדוה דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לשלישייה
אלי30/12/2010מיצטער להגיב להודעה שלך באיחור כי היום ראיתי את ההודעה, על סמך הניסיון האישי שלנו ושל קבוצה מאוד גדולה של הורים לשלישיות ורביעיות שאנו מכירים ההמלצה שלי אלייך פשוטה , אם את מרגישה טוב וההריון ניראה תקין אז מה הבעיה?? זכית בלוטו מאלוהים ובטוח שאין דרך להשוות את המתנה הזו לשום דבר אחר, אז למה לדלל?? אישתי ואני היינו בסיטואציה הזו עם הרביעייה שלנו שבעוד מיספר שבועות יחגגו את יום ההולדת השני שלהם ואין לי שום דרך לתאר את האושר והכיף שאנו חווים כל יום, ואל תישכחי שלרפואה יש כלים וידע בימנו לטפל בהריון עם שלישיות ושישיות בהצלחה ובמיקרה שלנו רק עם רביעייה אז מקווה שתקבלי החלטה נכונה וקצת אמונה לא תזיק, בינתיים המון מזל טוב ואל תישכחי ששלישייה זו מתנה ענקית ונדירה קחי אותה בשתי ידיים ומבטיח לך שאת תהיי הכי מאושרת בעולם מזל-טוב אלי זוהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לאלי
קישקשתא10/01/2011שלום, שמי שלומית ואני בשבוע 21 עם שלישיה +2 בנות בבית.
גם לי היה קשה לשמוע כל הזמן על דילול, הרופאים לא חוסכים מלדבר על הנושא, עד שאמר לי אחד הרופאים, בשבוע 10 בערך, "אם את היית רוצה לדלל כבר היית עושה את זה מזמן" ואז הבנתי שזה נכון, לא הייתי בכלל בכיוון פשוט מרוב שאת שומעת על הנושא אוטומטית נכנסת ההתלבטות.
ואז החלטנו שאנחנו הולכים עם זה עד הסוף, כמו שאמר אלי, קיבלנו מתנה ואת כל השאר השארנו בידיי שמיים. כרגע ברוך השם הכל בסדר.
בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)