עזרה בהכנת חדר לתאומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בהכנת חדר לתאומים
    ימית
    30/12/2010

שלום לכולם , אני בשבוע 30 הריון תאומים וברצונילהתכונן מעכשיו לקנות את כל מה שצריך לתאומים המיועדים להגיע בע"ה .
    אני נמצאת קתת בדילמה ,אני מעדיפה לוותר על שידת החתלה ולרכוש ארון עם מגירות לאיכלוס .
    האם לקנות 2 עריסות או עריסה אחת ולשים בה את שניהם ,או לחלופין האם לשים אותם ישר במיט ה?
    אני אודה אם תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בהכנת חדר לתאומים

הוספת תגובה

• עזרה בהכנת חדר לתאומים - תגובה

אדוה דרור
    01/01/2011

שלום ימית,

ראשית המון בהצלחה ושתהיה לך לידה קלה.
    כפי שכבר יעצתי בעבר בפורום אחת הסוגיות המרכזיות בגידול תאומים היא הנפרדות,
    היכולת של כל אחד ואחת מהם לפתח זהות אישית מגובשת ואינדיבידואלית, קושי זה יכול ליצור מספר מצבים:
    -תלות של התאומים זה בזה עם קושי בפיתוח עצמאות
    -חוויה עצמית של יחידה אחת- התאומים חווים את עצמם כחלקים בלתי נפרדים של יחידה אחת
    -חלוקת תפקידים נוקשה כך שכל תאום הופך להיות בעל תפקיד בלעדי
    ביום יום שלנו כהורים הדברים שלכאורה נראים קטנים או פחות הרי גורל הם אלו שמסייעים לפתח ולחזק את הנפרדות וזה מתחיל בעריסה בבגדים, באביזרי התינוקות וממשיך לאלבומי התמונות, לשפת הדיבור (שבלי לשים לב הופכת לזוגית), לגן וכו'...
    על כן כמו שאת מבינה אני ממליצה על שתי עריסות מהתחלה זה יסייע לכם כבר מהתחלה לחשוב ולפעול בדרך של חיזוק הנפרדות.

בברכה,

אדוה דרור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו