ארוחות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוחות...
    אמאלה2
    12/04/2011

יש לנו תאומים- שני בנים בני 4 חודשים.
    כשהם נולדו (כפגים) הדריכו אותנו להאכיל אותם כל 3 שעות, כולל בלילה עד שיגיעו למשקל 3 ק"ג. זה מה שעשינו ובשלב יותר מאוחר רופאת הילדים שלהם אמרו לנו לעבור להאכיל אותם כל 4 שעות במשך היום. הם עדין אוכלים בערך כל 4 שעות אבל ברוך השם כבר ישנים לילה שלם, אז זה יוצא שיש להם ביום 4 או 5 ארוחות.
    רציתי לשאול אם זה בסדר, ואיך אמורים להתנהג עכשיו? להמשיך להקפיד על הזמנים או לתת להם לאכול מתי שהם דורשים? וכמה ארוחות בממוצע הם צריכים לאכול ביום, בהנחה שהם ישנים לילה שלם? (10-11 שעות בערך).
    חוצמזה, אנחנו נותנים להם לפעמים מים בין הארוחות אם הם מבקשים, ואמרו לנו להתחיל עוד מעט לתת להם ירקות מרוסקים.
    מה דעתכן על זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארוחות...

הוספת תגובה

• שכחתי עוד פרט..

אמאלה2
    12/04/2011

שכחתי לציין שהם אוכלים בכל ארוחה 150 CC.
    ושהם שוקלים בסביבות ה- 6.5 ק"ג ועכשיו ממש אנחנו מפסיקים עם המטרנה סנסיטיב ועוברים לפורמולה רגילה של מטרנה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי עוד פרט.. - תגובה

אדוה דרור
    17/04/2011

שלומית שלום,

באופן כללי מה שתיארת נשמע לי בסדר גמור אבל,
    לצערי אין לי מנדט לעסוק בהמלצות תזונתיות לפעוטות ובטח לא לפגים
    אני ממליצה לך לפנות לאחות טיפת חלב שאצלה אמורות להיות כל
    ההמלצות של משרד הבריאות.
    לגבי זמני הארוחות זה נהדר שיש סדר יום ושיגרה
    בהחלט ממליצה להמשיך ולהקפיד עליו כל עוד הם עולים במשקל והכל בסדר במעקב ההתפתחותי ואין המלצות רופא אחרות.

חג פסח שמח וכשר

אדוה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו