תאומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומים
    יוגב
    15/04/2011

שלום רב רציתי אם יש למישהו ממכם ניסיון עם מקרה כמו שלי ואולי עצה לגבי המשך טיפול.
    אישתי בהריון עם תאומים בחודש חמישי היא אושפזה ביום חמישי שעבר עקב כאבים חריפים בצד ימין.
    עשו לה בדיקות וגילו שאחד מהתאומים כנראה לוחץ על הכלייה הימנית או על צינור היוצא ממנה לשם מתן שתן. הייתה התייעצות עם אורולוג ולאחר בדיקות מקיפות לא גילו שום דבר חריג מלבד "נקודות שחורות בכלייה" היא קיבלה אנטיביוטיקה ונוזלים השתן תקין ללא דם ואין קושי במתן שתן נאמר לנו שיש משהו אחד שניתן לעשות והוא להכניס צינור עד הכליה כאשר ממנו יהיה מתן השתן וזה יקרה רק כברירה אחרונה ובהרדמה מלאה .
    אנו די אובדי עצות ונאמר לנו שהמצב יכול להמשיך גם עד סוף ההריון ובינתיים היא סובלת מכאבי תופת וללא תאבון.
    אם מישהו יכול לייעץ לי בנוגע למקרה אני אשמח מאוד.
    אני אשמח גם לשם של רופא פרטי באזור הדרום או המרכז שנוכל ללכת אליו עם כל הבדיקות וחוות הדעת לייעוץ.
    בתודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומים

הוספת תגובה

• תאומים - תגובה

אדוה דרור
    17/04/2011

יוגב שלום,

נשמע שאשתך מאוד סובלת ואתם בתקופה לא פשוטה,
    לצערי אין באפשרותי לעזור בעניין
    ממליצה לנסות להתייעץ עם נפרולוג ועם מומחה להריונות מרובי עוברים אתה יכול
    לחפש באינטרנט שמות לפי התחום וכן להתייעץ במוקד השירות של קופת החולים שלך

חג שמח והרבה בריאות

אדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו