מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרונה01/01/2008
בנות 8 חודשים, עד לפני חודשיים היו ישנות די בסדר ובזמן האחרון במשך היום ישנות בלי בעיה רק מגיע הלילה מתחילה ה"חגיגה"
אפילו שהן עייפות מאוד הן נשארות ערות עד מאוחר (עד חצות) אני משכיבה אותן במיטות אחת קמה ונעמדת במיטה ואז מתחיל הסרט הנע: אני משכיבה אותה והיא קמה אחרי מס' דקות וכך עד חצות והשניה בוכה בלי הפסקה פעם חזק יותר פעם פחות וגם אותה אני משכיבה שמה מוצץ והכל חוזר על עצמו עד שהיא מתעייפת ונרדמת.
למה זה צריך להיות כזה סרט כל לילה? ביום הן כאלה חמודות ורגועות ובהשכבה לשנת הלילה מתחילות הבעיות.
גם אם ארדים אותן על הידיים או בעגלה כשאעביר אותן הן יתעוררו ויתחילו עם הסרטים לכן החלטתי להניח במיטה לתת מוצץ לכסות וכך אני מתמודדת כל לילה - כואב הלב לשמוע אותן בוכות כל לילה כמובן שהן הולכות למיטה כשהן נקיות ואכולות.
מה לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה בשניים
סיגל לוי02/01/2008הי רונה
זה אכן מבצע קשה להשכיב ילד אחד בגיל זה,
על אחת כמה וכמה להשכיב שתיים
טוב שאת מודעת לכך שפתרונות ביניים לא יצילו אותכם אלא יהיו יותר בעייתיים (ידים, עגלה)
הן עכשיו מגלות את יכולתן להזעיק אותך, יכולת שגדלה כשעושים זאת בשניים...
כדי להתחיל לשים לב לטקס שינה, נעים מגריע ואישי לכל אחת מהן
למשל דיקלום, שיר ערש, טקס חיבוקים וכו'
חשוב שכל אחת תקבל מנה שכזו ולא במשותף
הטקס הזה נותן ביטחון והרגעה ללילה
אחר כך המסר צריך להיות: כעת ישנים!
אם את השכבת וראית שאין בעיה מיוחדת והן העדין בוכות, תכנסי כל 5 דקות, אל תוציאי מהמיטה, תנסי להרגיע ושוב תצאי. מומלץ מאד לעשות זאת עם בן הזוג כדי שיהיה כוח להתמודד ביחד.
הכנסי לאתר שלי ותקראי את המאמר "שינה בשניים" שאולי יעזור...
בהצלחה
סיגל לוי[a href='http://www.sigal.name' id='link'][/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)