מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבורה וצריכה עזרהמזל10/11/2010
בתאריך 10.09.2010 קיבלתי מחזור (אני מקבלת מחזור בדרך כלל כל 28-30 יום) ,בתאריך 17.09.10 קיימתי יחסי מין כאשר הוא נשאר בבגדים ואני עירומה ...חששתי מהריון כאשר פתח הנרתיק היה צמוד לכתמים אשר הופיעו על מכנסו כאשר גמר.
14 יום לאחר הביוץ ביצעתי בדיקת הריון ביתית ויצאה שלילית.
בתאריך 08.10.2010 קיבלתי מחזור אך הרגשתי שהוא קצת שונה מהקודמים ...חיכיתי עד הפסקת הדימום וביצעתי שוב בדיקה ביתית לאחר חמישה ימים אשר הראתה תוצאה שלילית.
בתאריך 01.11.2010 קיבלתי מחזור דומה לחודש הקודם ..הקדים שבעה ימים !!! אף פעם לא הקדים שבעה ימים דבר שהבהיל אותי ...
בתקופה זו אני סובלת גזים רבים,צרבת , קצת נפיחות בבטן.
האם יתכן הריון?
האם בדיקה ביתית די אמינות?
האם זרע עובר בד (אני תמיד מקיימת יחסים כאשר שנינו בבגדים האם יש בזה סכנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבק מהיר - תגובה
יאשי ברייב11/11/2010שלום דודו
נראה לי שטעית בפורום. אולי את צריכה פורום מיניות או סקסולוגיה.
בכל אופן לפי מה שאת מתארת את יכולה להיות רגועה את לא בהריון. הסיכויים שאישה מתעברת משפיכה במכנסיים הם אפסיים ביותר. יש סיכוי שאת בסטרס, כזה שמפריע למחזור להיות בסינכרון.
מקווה שאיחיתי את השברים
חיים נפלאים
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין דיקור להומיאופטיה?מטופלת08/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה ההבדל בין דיקור להומיאופטיה? - תגובה
יאשי ברייב08/11/2010שלום רב
אני יכול להציע לך להיכנס לויקיפדיה ולהקיש "רפואה סינית", "הומאופתיה" וכן כל שיטת טיפול אחרת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות פוריות- בעיה ריגשיתאלינוש02/11/2010
מישהי פה עברה טיפול פסיכולוגי או קואוצ'ינג בעקבות בעיות פוריות?
אני מחפשת מטפלת טובה שמתמחה בזה ספציפית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות פוריות- בעיה ריגשית - תגובה
יוסי פתאל03/11/2010שלום רב,
התקשרי אליי ואמסור לך שם של מטפלת בקואוצ'ינג.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוסי
אלינוש04/11/2010חבר טוב שעובד איתי אמר שהוא שמע על קבוצת תמיכה לנשים עם בעיות פוריות באסותא
האם שמעת על הקבוצה הזאת? האם הם מתעסקים בכל הבעיות שצצות עקב הבעיה, כולל משברי זוגיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם נמצאת במשבר
מטופלת08/11/2010אשמח לקבל מידע על טיפול זוגי או קבוצתי ע"י פסיכולוגית קלינית. עדיפות באיזור המרכז .
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם נמצאת במשבר - תגובה
יוסי פתאל08/11/2010התקשרי אליי ואמסור לך פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוסי - תגובה
יוסי פתאל08/11/2010אני לא מכיר את הקבוצה באסותא, כך שלא הוכל להמליץ עליהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יודע אולי אם יש להם אתר?
אלינוש11/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת מדקרת באזור חדרה-השרוןhods26/10/2010
שלום,
אני מחפשת מדקרת (אישה) באזור חדרה-השרון המומחית בפריון
אשמח לקבל המלצות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת מדקרת באזור חדרה-השרון - תגובה
יאשי ברייב15/11/2010תתקשרי אלי ואנסה לעזור
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכאבים חזרוגליה25/10/2010
אני סובלת מכאבים לאחר תמיכה בפרוגסטרון, טופלתי בדיקור סיני, חודשיים לפני הטיפול, ונטלתי פורמולה לחיזוק הצ'י. הרירית עלתה, הכאבים המסורתיים נעלמו, אך פתאום מספר ימים לאחר ההחזרה הכאבים חזרו, והטיפול נכשל. מה עוד לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכאבים חזרו - תגובה
יאשי ברייב26/10/2010שלום גליה
מה לעשות?
להמשיך לנסות!
ולתת הדגשה בטיפולי הדיקור לחיזוק ההשתרשות בשבועות הראשונים להריון.
כישלון זה עוד צעד בדרך לניצחון.
בריאות והצלחה
יאשי ברייב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאשי תודה רבה ! גליה
גליה26/10/2010יאשי שלום! אין לך מושג כמה תגובתך עודדה אותי!הייתי בטוחה שהרחם שלי דפוק ואין מה לעשות יותר! בכיתי כאשר ראיתי את התשובה! תודה מעומק לבי הכואב! גליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאשי תודה רבה ! גליה - תגובה
יאשי ברייב27/10/2010באהבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםיעל25/10/2010
לאחרונה אני סובלת מכאבי גב תחתון והתכווצויות של הבטן כמו מחזור לאורך כל החודש. יש ימים או שעות שממש כואב. אין שינוי במחזור עצמו.רופאת נשים לא ראתה ממצאים חריגים.
ממה זה נגרם? מה ניתן לעשות כדי שזה יעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
יאשי ברייב25/10/2010שלום יעל
ממה שאת מתארת סביר להניח שיש בגופך היתקעויות של זרימת צ'י בגלל מצב של עודף או חוסר או שניהם. אבחון נכון ברפואה סינית יכול לפתור לך את חוסר האיזון ממנו את סובלת. שיפור צריך להיות כבר מהטיפול הראשון.
בריאות ורגיעה
יאשי ברייב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדו'ד20/10/2010
כמה זמן לוקח עד שניתן להרגיש הקלה מאנדו כשעושים דיקור? חודשים?
עושה דיקור כמה חודשים ו(מדקר מהדרום) וכן יש שיפור במחזור אך לא במהלך החודש.היתכן? האם ניתן לנסות הריון ויהיה לכך סיכוי? אפשר להבריא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדו' - תגובה
יאשי ברייב21/10/2010שלום ד
שילוב של צמחי מרפא ודיקור צריכים לשפר משמעותית את התופעות. תווך הזמן בד"כ הוא סביב 3 חודשים אך יתכן גם יותר. הריון מושג בטיפול כזה ואולי לא תהיה הבראה בצורה של העלמות מוחלטת של התאים הסוררים אבל הסימפטומים בהחלט יכולים להעלם.
בריאות והצלחה
יאשי ברייב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרות חסומות בנוזלשני17/10/2010
תודה על התגובה, רק להבהרה - אם כך נוזל בחצוצרות הוא לא דבר בלתי הפיך (שלדברי הרופא גם יוביל לכריתת חצוצרה)?
בגדול אני מתנגדת להתערבות של הרפואה הקונבנציאונלית והיתי רוצה לפתור את זה בדרכים הטובות לגוף שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרות חסומות בנוזל - תגובה
יאשי ברייב17/10/2010הי שני
ממליץ שתיפני ליוסי הוא מקבל ברמת השרון ומעבר לניהול הפורום הוא גם מומחה בתחום ואפשר להימנע מניתוחים מיותרים
בהצלחה
יאשי ברייב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםמיי מיי16/10/2010
שלום רב
בת 35, לאחר לידה והיריון טבעי.
לאחר ניסיונות ארוכים וכושלים להיכנס להיריון שני (דיקור צמחים סיניים ששיפרו במאות אחוזים את ההפרעה בזרע) וסדרת בדיקות שתוצאותיהן תקינות, עם הצבעה על בעיה קלה בצורת הזרע של בן זוגי (ללא הפרעה בכמות/תנועה/חומציות וכו)
הומלץ כי הגיע הזמן להתחיל בטיפול הורמונלי (גונל גונול) להפרשת יתר של FSH וביוץ מוגבר. אחכ הזרעה לאחר השבחה.
הרופא שלי טוען שאין טעם בהזרעה ללא טיפול הורמונלי , האמנם?
האם יש טעם לחזור לדיקור? האם יש תחליף טבעי לגונל?
מה תופעות הלוואי של התרופה הנ"ל? מה כדאי להתכונן לקראת הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים - תגובה
יאשי ברייב17/10/2010אם הבנתי נכון אז גם את וגם בן זוגך טופלתם בדיקור כדי להרות, ובהנחה שהמטפל התמצא בפוריות, אני מבין שהרופא רוצה רק למקסם את תיפקוד השחלות. הזרעה מאפשרת לעבור מחסום ראשון, אבל מאתגר, בדרך לביצית. אם אצלך הכל בסדר תנסי לשכנע את הרופא לרדת ממך ולעשות את ההזרעה בתיזמון מתוכנן. בכל מקרה דיקור סיני אפשרי במקום או בנוסף לטיפול ההורמונלי.
אהבה והצלחה
יאשי ברייב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקורשרית16/10/2010
שלום
אני בת 31 עם היסטוריה של שתי הפלות וכעת ניסיונות של מעל שנה להרות שוב
מעוניינת להגיע למדקר/רת טובים באזור חיפה והקריות
אשמח להמלצה בנושא
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור - תגובה
יאשי ברייב17/10/2010שלום שרית
תתקשרי ואשמח להפנות אותך
יאשי ברייב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרות חסומות בנוזלשני15/10/2010
עברתי השבוע צילום רחם שהוביל לצינתור חצוצרה. האיבחון היה חצוצרה ימנית עם נוזל . מה שהרופא קורא סקטוסלפינגס. רופא הפוריות שלי אמר שהדבר יפגע הן בביוץ והן בהשרשת העובר. נאמר לי שברפואה הטבעית מגדירים זאת כעודף ליחה (אני סובלת גם מאלרגיות עור ונשימה) ויש דרכים טבעיות לנקז את העודפים מהגוף ולנקות את החצוצרות.
האם ניתן לעשות זאת ע"י צמחי מרפא? כרגע נמצאת על "דיאטה" ממוצרי חיטה, חלב, שמרים וסוכר...
תודה
אשמח גם להפניה ליעוץ נרחב יותר באיזור תל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרות חסומות בנוזל - תגובה
יוסי פתאל16/10/2010שלום שני,
בטיפול בדיקור סיני יחד עם צמחי מרפא, אני פועל לנקז את הצטברות הנוזלים והליחה ולעודד מעבר חופשי בחצוצרות.
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהדיתי14/10/2010
האם ניתן עם הרפואה הסינית להעלים ציסטה אנדו מהשחלה או לגרום לה לקטון ממחזור למחזור? ממש לא מעוניינת בניתוח!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה - תגובה
יוסי פתאל16/10/2010שלום דיתי,
הכן ניתן ע"י דיקור סיני בשילוב עם צמחי מרפא לטפל בציסטה, מה גודלה?
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה
דיתי16/10/2010יוסי שלום ותודה על תשובתך
גודלה 4 סמ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה - תגובה
יוסי פתאל17/10/2010דיתי שלום, הציסטה אמנם לא קטנה, אך בגודל שניתן לטפל ולפעול להקטנתה.
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה למדקר באזור ירושלים בית שמשאני14/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם יש המלצה?
אני21/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושיםדיתי13/10/2010
יש לי ילדה בת שנה וחצי (הזרעות היינו לא מוסברים) וטופלנו במקביל ע"י מטפל סיני מוסמך. כיום עם כאבי אגן ואנדו מאובחן ברמה 2-3. אני מודאגת ולחוצה. קראתי בפורומים שאין למחלה זו פתרון והעתיד שלי בפריון לוטה באפילה. אני מוכנה לעשות הכל כדי להביא עוד ילד לעולם.
האם יש באפשרותכם לעזור? האם הרפואה הסינית יכולה ממש לרפא את המחלה או רק להקל? ואם כן- מדוע הפורומים מלאים בנות שוברות מסכת ייסורים ועוד ניתוח ועוד ניתוח וללא פתרון?
האם כדאי להתחיל טיפולי פוריות? זה יחמיר?
רוצה כל כך כל כך בילד נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים - תגובה
יוסי פתאל13/10/2010שלום רב, הנטייה לאנדו לא נעלמת בטיפול ברפואה סינית. הטיפול ברפואה סינית מונע מהאנדו לבוא לידי ביטוי ובכך למנוע כאבים ולאפשר הריון. טיפול הורמונלי הכן יכול להחמיר את המצב. אולי כדאי לעשות הפרייה על בסיס טיבעי.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
ד14/10/2010אז מה זה אומר? שאוכל להיכנס להריון רק עם הפריות? לא אוכל רק בעזרת הרפואה הסינית?
למהר ולפנות לפוריות בבי"ח? לפרטי? האם יש רופאים שמקובל עליהם הפריות בלי הורמונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
יוסי פתאל14/10/2010שלום, להרות תוכלי בטיפול ברפואה סינית בלבד או בשילוב עם הפריות. הפרייה על בסיס טבעי מקובלת בעיקרון על כלל רופאי הפוריות, תלוי בהבנה של הרופא את המצב
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות
מודאגת14/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלת מ pcsשלי.א11/10/2010
שלום, אני בת 30 נשואה שנתיים לא מצליחה להרות עקב pcs (ריבוי ביציות משהו...)
הרופאה מציאה להתחיל בטיפולי הפריה חוץ גופנית.
האם דיקור סיני יכול לעזור בבעיה כזאת והאם מוכרים לכם מקרים בהם זה הצליח?
בתודה מראש, שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובלת מ pcos - תגובה
יאשי ברייב12/10/2010שלום שלי
כנראה שאת מתכוונת לתסמונת השחלות הפוליציסטיות. זה מצב שבו השחלות מלאות בכיסי נוזלים הנובעים כתגובה לחום שמצטבר במסלולים מסוימים. החום נובע כתוצאה מחוסר איזון הורמונלי שבו יש עודף הורמונים זכריים המופרשים מבלוטת יותרת הכליה. הבעיה במקור היא לא של השחלות אלא בבלוטת יותרת המוח שאמור לגרות את השחלות לייצר אסטרוגן, דבר שמושג ברפואה ע"י מתן הורמונים שעלולים ליצור הריונות עם ריבוי עוברים וגם להחליש את רירית הרחם בהחזקת העובר.
דיקור מאוד יעיל למצבים אלו, לעתים בשילוב של תזונה תומכת וצמחי מרפא.
בהצלחה
יאשי ברייב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)