מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםמירב04/03/2010
האם במהלך הריון מותר להמשיך עם צמחי מרפא?יכול להגרם נזק לעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים בהריון
יאשי ברייב04/03/2010שלום שני
בהריון אפשר כמעט הכל ובלבד שזה לחיזוק ותמיכה. את צריכה לשאול את המטפל שלך למטרת הטיפול
בריאות והצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדרור28/02/2010
שלום
יש לי שאלת ייעוץ
יש לנו מחר הזרעה בשעה 18:00 ברחובות. מצאתי שני אופציות להשבחה:
1. השבחה בבאר שבע שמסתיימת ב-16:30, משמע אני יסתובב עם החומר כשעה וחצי מבאר שבע עד רחובות
2. השבחה ברשל"צ שמסתיימת ב-15:00, משמע אני יסתובב עם החומר כ-שלוש שעות מרשל"צ לרחובות
השאלה איזה אופציה עדיפה? האם עדיף פחות זמן מרגע ההשבחה, או פחות נסיעה
שאלה נוספת - יש מעבדות שאמרו לי שניתן לשמר את החומר מעל 5 שעות, ויש מעבדות שאמרו גג שעתיים-שלוש. האם הם משתמשים בחומרים שונים או פשוט הדעות שונות?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
יוסי פתאל28/02/2010שלום רב,
רצוי פחות זמן להסתובב עם הזרע, הנסיעה פחות מטרידה. כפי הידוע לי משתמשים בחומרים דומים והדעות החלוקות הם לגבי הזמן המקסימלי הרצוי, בהצלחה.
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוייה וצמחי תבליןאושרת20/02/2010
שלום
אני בת 27 עם שחלות פוליסטיות, בזמן טיפולים עם זריקות והזרעה על מנת להיכנס להריון.
האם מומלץ לשתות סוייה בזמן הטיפולים?
האם יש צמחי תבלין מסויימים שיכולים לעזור לי או לבעלי כדי שאכנס להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סויה
יוסי פתאל21/02/2010שלום רב,
מצב של שחלות פוליציסטיות נובע מחוסר איזון הורמונלי. סויה עשירה בפיטו אסטרוגנים (אסטרוגנים מהצומח) ולכן משפיעה על המשוב ההורמונלי ומכאן שלא רצוי לשתות סויה בזמן התכוונות להריון.
בטטה וסלק מומלצים.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רזרבה נמוכההמודאגת16/02/2010
שלום,
אני בת 40 וקצת. אחרי מעקב פוריות (אולטרסאונד ובדיקות דם).
לפי רמת ההורמונים הרזרבה השחלתית שלי מאד נמוכה. הרופא הפנה אותי לבדיקת amh, עדיין אין תשובות. אני מאד מודאגת ורציתי לשאול אם במקרה הזה הרפואה הסינית יכולה לעזור.
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המודאגת אולי לחינם?
יאשי ברייב16/02/2010שלום רב
הרפואה הסינית יכולה לשפר את איכות ההבשלה של הביצית, ליצור תנועה נכונה ומחזקת את הרחם בתמיכת העובר והשרשתו. לדעתי אפשר להכין את הגוף שלך לתהליך ההתעברות אחרי הכל הרפואה הסינית מגדילה את הפוטנציאל אז אין מה להפסיד רק להרוויח.
דאגה את ממש לא צריכה...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
המודאגת16/02/2010ממש תודה על העידוד!
אשמח אם תוכל להמליץ לי על מטפל באזור ירושלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותמיקי15/02/2010
אני ובעלי מתכננים להרות ואני רוצה לדעת האם יש משהו שממולץ לעשות כדי שאנחנו נהיה בשיא הפוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צעדים לקראת הריון
יאשי ברייב15/02/2010שלום מיקי
ישנה אמרה סינית ש"לפני שמטילים ביצים צריך לבנות את הקן". באותה מידה צריך להכין את עצמנו בכל הרבדים שיוצרים אותנו.
ברמה הפיזית - תזונה מתאימה
ברמה הנפשית - שלווה פנימית
ברמה האנרגטית - תנועה נכונה של צ'י ודם במרידיאנים
וכל זאת כדי להביא את הגוף, גם שלו וגם שלך, למצב האופטימלי ברמת הפוטנציאל שעובר הלאה לדור הבא.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריאות הגבר בזמן ההפרייהשירה07/02/2010
שלום
רציתי לדעת אם בזמן הביוץ בעלי לא הרגיש טוב (גרון כואב, קצת חום וכאב בשן)
האם זה יכול להשפיע על בריאות העובר במידה והיתה הפריה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריאות הגבר בזמן ההפריה
יאשי ברייב07/02/2010כמו שאת מתארת, את יכולה להיות רגועה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות קרישהנינה פרח04/02/2010
לאחר 3 הריונות כימיים, נשלחתי לבדיקות קרישה והתגלה שיש לי LAC חיובי גבוה.
הומלץ לי טיפול יומיומי בקלקסן 40 מ"ג למניעה.
האם לרפואה הסינית יש פתרון למניעת הזרקה יומיומית של קלקסן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואה סינית תומכת
יאשי ברייב04/02/2010שלום נינה
למרב ידיעתי, הרפואה הסינית לא יכולה להחליף טיפול תרופתי מציל חיים. הרפואה הסינית יכולה לתמוך בתהליכי תפקוד תקין של המערכות השונות ובמידת האפשר, בהדרגה להוריד את התלות בתרופות וזאת תוך כדי שיתוף פעולה מצד הרפואה הקונבנציונלית. בכל מקרה תמיד יש לדיקור במחטים מה להציע.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור אחרי החזרת עובריםיעל03/02/2010
שלום
אני צריכה לעבור החזרת עוברים ביום שישי אבל המטפל שלי לא עובד ביום זה ומוכן לקבל אותי רק ביום א בצהריים. האם זה משנה לטיפול או שעדיף לי לכשת למטפל אחר שיקבל אותי ישר אחרי ההחזרה
בברכה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור אחרי החזרת עוברים
יוסי פתאל03/02/2010מיכל שלום,
הטיפול אחרי החזרת עוברים יעיל יותר ככל שהוא צמוד יותר למועד ההחזרה. אם ברצונך לעשות טיפול אצל רופא סיני אחר, אני ממליץ לך לידע את המטפל שמכיר אותך כדי שיחליפו בינהם כמה מילים על מצבך.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה
יעל04/02/2010הי
דיברתי שוב עם המטפל שלי והוא לא מסכים להיפגש איתי ביום של ההחזרה. והוא אמר שאין חשיבות ליום וגם כמה ימים אחרי זה בסדר. אני ממש לא יודעת מה לעשות ואני מאוד בלחץ מהמצב כי הסיבה שפניתי אליו הייתה תמיכה בתהליך הivf. ועכשיו אין לי מה לעשות..אשמח מאוד אם תוכל להמליץ לי על רופא סיני שמתמחה בפוריות.
בתודה מראש
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה
יאשי ברייב04/02/2010שלום מיכל
ישנן אסכולות שונות ברפואה הסינית כמו בכל תחום של הרפואה מכיוון שהדברים הם מאוד אינדיבידואליים ומשתנים ממטופל למטופל.
גם אני כמו המטפל שלך גורס שזה לא משנה מכיוון שגם כך את נמצאת בתמיכה של טיפול ברפואה סינית האפקט של דיקור הוא אפקט מתמשך. אין משמעות בין האפקט של הדיקור ב 12 השעות הראשונות לבין 72 שעות אח"כ.
מקווה שנחה דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני וכניסה להריוןמירית02/02/2010
אני מנסה כבר שנה וחצי להכנס להריון
בנתים טבעי לא לקחתי כדורים
עשיתי בדיקות הורמנליות ובדיקת זרע ויצא תקין
הבעיה שלי שאני מקבלת מחזור די ארוך 5-6 ימים ולפני המחזור יש לי כמה ימים של הפרשות חומות כהות שנמשכות 2- 3 ימים
האם הדיקור הסיני יוכל לעזור לי ואם כן מה היעילות שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור להריון
יאשי ברייב02/02/2010הדיקור מאוד יעיל לתהליכי פוריות והריון. יש מס' סיבות למחזור ארוך והשכיחה ביותר (וזה מה שיש לך ברקע) זה חום פנימי. בכול המצבים האלה אפשר לאזן דרך הרפואה הסינית בכלל ודיקור בפרט. יש צורך לאזן את המחזור החודשי למעגל נכון וזה ישפר את סיכויי הקליטה בהנחה שהזרע תקין כי לא ציינת ערכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילים לשליטה על הרחם
ד"ר ראומה16/03/2010אני בהחלט יכולה לעזור לך לקצר את ימי הדימום וגם למניעת הכתמים על ידי תרגילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לאחר הזרעהגלית01/02/2010
ביום ראשון עברתי הזרעה לאחר שלקחתי אוביטרל ביום שישי בערב. היה לי טיפול דיקור באותו יום יום ראשון כמה שעות אחרי ההזרעה המטפל שלי נחשב לעוסק בתחום הפוריות. הוא עשה לי דיקור שטען שמעודד ביוץ ומשחרר חסימות משהו במעי הגס ועוד מקום בכף היד ובכף הרגל האם זה יכול להזיק לסיכויי הקליטה? אני יכולה לציין שהיה לי לחץ מאוד גדול בבטן במהלך היום אולי בגלל האוביטרל וכמה שעות אחרי הדיקור זה נרגע קצת לא יודעת אם זה קשור או לא אבל מה שחשוב לי זה שזה לא הזיק לסיכויי הקליטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור לאחר הזרעה
יאשי ברייב02/02/2010שלום גלית
את צריכה להתייעץ עם המדקר שלך וחייב להיות אמון ביניכם. הוא צריך להפיג את חששותייך כמו שאת אמורה לסמוך על התהליך כולו בתמיכתו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצד ימיןמורן01/02/2010
לפני חמישה חודשים הפסקתי לקחת גלולות מאז כל חודש בערך ביום ה18 יש לי כאבים חזקים בצד ימין בבטן התחתונה עם הקרנה לרגל הכאבים נמשכים בערך שלושה ימים הכאבים באים בגלים.
חשבתי שזה הביוץ אבל הרופא נשים הפנה אותי לאולטסאונד לבדיקת אבנים בכיס מרה בטענה שהביוץ לא נמשך כל כך הרבה זמן. זה לא היה נראה לי הגיוני כי הכאב מתחיל כל פעם באותו הזמן.
אשמח לדעת א דעתך בנושא תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ביוץ
יוסי פתאל01/02/2010שלום רב,
הכן יתכן והכאבים קשורים לביוץ. תהליך הביוץ קשור בזרימה חופשית של אנרגיית הכבד. ביוץ טוב מתבצע בצורה חלקה ומהירה וכמעט ולא מרגישים אותו.במצב בו חשים בכאב חזק סביב הביוץ, מצביע הדבר על חוסר איזון בזרימת האנרגיה של הכבד ויתכן שאת חשה בכאב בזמן הוסת וכן בתסמינים טרום ויסתיים הנובעים מאותה הסיבה.
טיפול בדיקור סיני מניסיון יכול בהחלט להועיל.
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסימה מכנית ורפואה סיניתציפה01/02/2010
שלום. בהיסטרוסקופיה מופיעה חסימה בחצוצרות, המצביעה על הידבקויות. 3 הזרעות לא צלחו והפריה ראשונה הצליחה. כעבור כמה שנים בהחזרת עובר מוקפא- הצלחה עם ההחזרה הראשונה. יחד עם זה אני סובלת סבל רב מהתמיכה ההורמונלית והחלטתי שבהחזרות הבאות לא אטול כלל הורמונים. האם לרפואה הסינית מענה לחסימה מכנית?
ציפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרה חסומה
יאשי ברייב01/02/2010שלום לך ציפה
את מתארת כאן מצב של חסימה שלא ברור מה טיבה, זה יכול להיות חסימה כתוצאה מהצטברות ליחה או חסימה כתוצאה מדלקתיות כלשהי. בכל מקרה לפתוח את החסימה בדיקור, צמחי מרפא ותזונה זה דבר אפשרי.
בריאות והצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנילי31/01/2010
הייתי רוצה לדעת באיזה נושאים של פוריות ניתן לפנות לעזרת רפואה סינית? האם היא מטפלת בנושא אחד או בכל נושא הפוריות בכללותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור בפוריות
יאשי ברייב31/01/2010הרפואה הסינית תומכת בכל שלבי תהליך הפוריות. מאחר והגוף הוא מערכת שלמה שדבר אחד משפיע על האחר וכי פתולוגיות יכולות להיווצר כתוצאה מחוסר איזון, הרפואה הסינית מתקנת את הזרימה של האנרגיה בערוצים וכתגובה לכך הגוף מגיע לפוטנציאל של בריאות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור- ירושליםאני25/01/2010
אני מתחילה עוד מעט ivf , אני מעוניינת למצוא מדקר טוב בירושלים לתמיכה בטיפולים (לבעלי יש בעיה אצלי אין בעיה נראית לעין)
תודה,אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור - ירושלים
יאשי ברייב25/01/2010תתקשרי ואנסה לעזור לך למצוא מטפל באזורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור בשבועות ראשונים להריוןסמ.23/01/2010
מה עם דיקור לאחר גילוי הריון ? זה יעזור ויחזק את ההריון או כדאי לא לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור בשבועות הראשונים
יאשי ברייב23/01/2010דיקור בהריון מאוד יעיל בכל השלבים. מטפל מנוסה יודע לזהות, ע"פ הקשבה לדופק, מצבי חולשה המצריכים חיזוק או תמיכה בשלבים השונים של תהליך ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)