מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולים המשולבים בדיקורליה אמא לאחת25/10/2009
שלום ד"ר
אני בת 42.6 אם לילדה בת שנתיים וחצי הריון ספונטאני ומהיר.מזה שנה וחצי מנסה להרות כאשר היו שני הריונות כימיים.לפני 4 חודשים התחלתי טיפולים 3 הזרעות ולא מזמן הפרייה שלא צלחו.
החלטתי שבטיפול ההפריה הבא אשלב דיקור.מה הסיכויים שאצליח להרות שוב אם בכלל.היו לי 7 ביציות ש4 הופרו והוחזרו 3 עוברים שהתחלקו טוב. אז איפה הבעיה? האם דיקור ישפר את המצב שלי? המדקר שאני מטופלת שהיתה רק פגישה אחת היתה דרך מכבי לא משלב צמחי מרפא.לדעתך ההצלחה תלויה גם בתזונה?דרך אגב, אוכלת כל יום סלק חי.
תןדה על תשובתך
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור להריון
יוסי פתאל25/10/2009שלום רב,
דיקור סיני יכול לשפר את יכולת קליטת העובר.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה ודיקור סיניoritwain23/10/2009
שלום רב,
אני אמורה להתחיל בהפריה חוץ גופית ומעוניינת לשלב דיקור סיני ולכן שואלת:
1. האם תוכל להמליץ על מדקר טוב שמתמחה בתחום באיזור ראשל"צ?
2. כשאומרים לבצע דיקור "לפני ואחרי" ההחזרה של העוברים- מתכוונים ליום לפני ויום אחרי, יומיים, שבוע...? אשמח לדעת במדוייק מהי ההמלצה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה ודיקור סיני
יוסי פתאל24/10/2009שלום לך,
ישנם גישות טיפוליות שונות בפרוטוקול הטיפולאפשר לעשות טיפול יום יומיים או ממש לפני ההחזרה, וטיפול מיד לאחר ההחזרה, בקשר למטפל התקשרי אלי ואנסה לעזור.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהפזית19/10/2009
שלום רב,
אני בשבוע 34 מרגישה מצויין תודה לאל, אחרי הערכת משקל שבה נראה העובר שלי כגדול מהממוצע(בכמה שבועות ) הפנה אותי הרופא המטפל להעמסת סוכר 100 מ"ג למרות שבהעמסת סוכר 50 התוצאות יצאו תקינות לחלוטין. רציתי לשאול מה הסיכוי לפתח סכרת הריון בשלב זה של ההריון.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכר
יוסי פתאל19/10/2009שלום רב,
אמנם הסיכוי לסכרת הריונית בשבוע 34 הוא קטן אך בהחלט אפשרי, ובמיוחד בשלמשקל עובר גדול מהממוצע. מה המשקל ? האם זה הריון ראשון ? אם אין זה הריון ראשון, מה משקל בלידה של הילדים הקודמים?
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלהבילי13/10/2009
שלום,
מבקשת להבין מהי ציסטה בשחלה אצל תינוקת בת חודש וחצי, אובחן בבדיקת אולטראסאונד
היום.
מה הסיכונים? מה הטיפולים?
תודה על התגובה.
בילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשחלה
יוסי פתאל13/10/2009שלום רב,
ציסטה היא בעיקרון הצטברות נוזלים בזקיק בשחלה. הדבר לא אופייני לתינוקות, יותר לנשים לאחר קבלת המחזור הראשון (המנרך). אין לי ניסיון עם ציסטות בתינוקות אלה עם בנות בוגרות בלבד. אני מציע לך להפנות שאלה זו לפורום מתאים יותר כמו גניקולוגיה.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרה11/10/2009
יש לי בדיקת צילום רחם ביום שלישי הקרוב. בשבת קיימתי יחסי מין עם בן זוגי אשר הופסקו באמצע
ולכן לא גמרנו. אין לי כרגע הפרשות.
נאמר לי לא לקיים יחסים לפני הבדיקה.
האם קיום יחסי מין לפני הבדיקה יכול לשבש את תוצאות הבדיקה?
האם עלי לבטל את הבדיקה ולדחות אותה לחודש הבא?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם
יוסי פתאל11/10/2009שלום רב,
הסכנה מיחסים לפני צילום הרחם היא בעיקר מהריון, לכן רצוי לצלם לפני הביוץ.
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
לי26/10/2009שלום אני צריכה לעבור צילום רחם האם כדאי לעשות לפני דיקור סיני ?האם זה יכול להרגיע אותי מבחינת הכאבים ואם כן כמה זמן לפני צריך לעשות את הדיקור?
תודה מראש ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
יוסי פתאל26/10/2009שלום, טיפול להרגעה לפני צילום רחם רצוי ביום שלפני הצילום, בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין העוברדקל30/09/2009
יוסי פטאל שלום רב
למרות גילי המתקדם ברצוני לשאול אותך אם תוכל לומר ל מה הסיכויים ללידת בן זכר במהלך החודשים הקרובים של 2009
תאריך לידתי 17.05.66
תודה מקרב לב
דקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין העובר
יוסי פתאל01/10/2009שלום רב,
אני לא נוהג לעסוק בנושא, בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה ובריוןדקל30/09/2009
שלום
רציתי לשאול האם מומלצת תזונה מיוחדת, כדי להגביר יכולת להיכנס להריון וליצור תנאים טובים יותר להתפתחות העובר ברחם?
תודה על התייחסותך
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה ופוריות
מומלץ מזון מבושל בעיקר. להשתמש בסלק ובטטה ....
לבריאות
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ורפואה סיניתדקל30/09/2009
יוסי שלום
אני בת 43 שעוסרת טיפול בדיקור + שימוש בצמחי מרפא ע"י מטפל מקצועי
מנסיונך האם היו מקרים של נשים בגילי שנעזרו ברפואה הסינית וזכו להריון באופן טבעי או ע"י הזרעות?
אני שואלת , אולי כדי לחזק את תחושותיי בתהליך שאני עוברת
תודה ושתהיה לך שנה נפלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ורפואה סינית
יוסי פתאל04/10/2009שלום רב,
הכן, מניסיוני אפשר להרות בגיל 43 גם ללא IVF , בהצלחה.
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריותשרון29/09/2009
שלום האם דיקור סיני יכול לשפר את תהליך ההזרעה? ואם כן מתי כדאי לעשות את הדיקור? לפני או אחרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
טיפול בדיקור סיני יכול לתרום להזרעה ומומלץ טיפול לפפני וגם אחרי
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמורן24/09/2009
בת 29 .אני מוגדרת בעלת FSH גבוה ומטופלת כבר 3 חודשים בדיקור סיני וחודשיים בצמחי מרפא דרך "מכבי טבעי" לפריון.
הFSH היה 20 לפני 3 חודשים והיום הוא עומד על 16.8 .למעשה ירד במעט.
1.האם יש מקרים ברפואה הסינית שבהם לא מצליחים להוריד את רמות FSH ?
2.האם כדאי להחליף מדקר?הייתי כבר אמורה לראות שינוי ברמות FSH לא?
3.האם יש זמן מינימלי שבו אמורים לראות שיפור בFSH?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר POF ו- FSH גבוה
יוסי פתאל24/09/2009שלום רב,
במצב של בלות מוקדמת של השחלה POF , מניסיוני תוך חודש עד שלושה יש ירידה ב FSH מתחת ל 12 . האם המטפל שלך מתמחה בפוריות ? ממליץ לך להתייעץ עם המטפל שלך לגבי ההמשך.
בהצלחה
גמר חתימה טובה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שלומית26/09/2009כן.הוא מטפל מומחה לפוריות.
השאלה מניסיונך האם יש מצבים בהם היא אפשר להוריד רמות FSH?
האם יתכן שגם צמחי מרפא במשך חודשיים לא עזרו כ"כ?
אני סה"כ בת 30 .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFSH
יוסי פתאל28/09/2009שלום רב,
הכן מניסיוני אפשר להוריד את רמת ה FSH , במיוחד כשמדובר בגיל 30 . יתכן וצמחי מרפא ללא דיקור מתאיםלא מספיקים.
חתימה טובה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורפולוגיהמיקי24/09/2009
שלום
האם דיקור יכול לעזור בבעית מורפולוגיה לא קתינה של הזרע?
האם יש תוספים או המלצות אחרות שיכולות לזעור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות הזרע
יוסי פתאל24/09/2009שלום רב,
הכן, דיקור סינייכול לשפר אחוז המורפולוגיה של הזרע. בעיקרון ירקות כתומים עוזרים כמו בטטה, דלעת .... והמנעות מסביבה חמה באיזור האשכים.
גמר חתימה טובה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותגלית17/09/2009
יוסי שלום רב
אני ובן זוגי מנסים להרות מספר חודשים. מהשאלות שאני רואה בפורום, אני מבינה שאתה יכול לחוות דעתך בנוגע לפרופיל ההורמונלי-אשמח אם תאיר את עיניי לגבי תוצאותיו. ביצעתי את הבדיקה ביום השלישי לווסת-
LH- 6.6 IU/I
FSH- 9.2 IU/I
PROGESTRONE- 2.5 NMOL/L
TESTESTORONE- 2.1 NMOL/L
DHEA-S-4.34 MICMOL/L
כמו כן ביצעתי בידקת פרוגסטרון ביום ה-17 למחזור -22.3 nmol/l
אודה לך מאוד על המידע
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות
יוסי פתאל18/09/2009שלום לך,
הפרופיל ההורמונלי ניראה סביר (תלוי בגילך). בד"כ בשחלות פוליציסטיות היחס LH ל FSH גדול מ 2 , אצלך לא כך. ה FSH מעט גבוה, אך עדיין נחשב תקין תלוי בגילך. הפרוגסטרון ביום ה 17 מצביע שהיה לך ביוץ. האם קבעו שיש לך שחלות פוליציסטיות ע"פ האולטרה סאונד (מעל 10 זקיקים קטנים בשחלה) ? האם המחזור שלך סדיר ?
שנה טובה ופוריה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד מידע
גלית19/09/2009יוסי שלום
תודה על התשובה המהירה
רופא נשים שבדק אותי טוען שהמבנה הוא של שחלה פוליציסטית אולם לא "קלאסית".. המחזור שלי מגיע בין 36-40 בדר"כ. אבל מושפע מאוד ממצבי רוח, במידה ואני במתח או לחץ ברור לי שהוא יאחר אף יותר.
שכחתי לציין שאני בת 30. יש לי כמה איפיונים של שחלות פוליצטיות אך ברמה נמוכה יחסית: יש לי שיער מיותר באיזור הסנטר ופיאות הפנים, אני אכן נוטה להשמין בבטן אך אני ממש לא שמנה (1.58 ומשקל 48-50).
הייתי מעדיפה לאזן את עצמי ע"י אחת השיטות של הרפואה הסינית מאשר הטיפול הקונבנציונלי שזה הכייון שאני כרגע נמצאת בו.
האם להערכתך לטיפול בפוריות נאמר ע"י דיקור ישנו הכרח למומחה בתחום או שניתן לטפל ע"י כל מדקר אחר לצורך העניין?
תודה ושנה טובה ופורייה..
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליציסטיות
יוסי פתאל20/09/2009גלית שלום,
הכן, ע"פ הנתונים הנוספים שמסרת יש לך PCO בדרגת חומרה נמוכה. טיפול נכון, ע"י מומחה לפוריות, בדיקור סיני יכול להסדיר לך את המחזור והכוונה למחזור שהוא פחות מ 35 יום. מחזור מעל 35 יום נחשב למחזור לא תקין.
המון הצלחה ובס"ד תלדי השנה ילד מקסים
שנה טובה ופורייה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , שאלה אחרונה ודי..
גלית20/09/2009יוסי שלום
אני מעריכה מאוד את תגובותייך המהירות והאמפטתיות!
אני מעוניינת להתחיל בהקדם בטיפול ע"י מטפל סיני מומחה. כמובן שהייתי מעדיפה לטפל אצלך לאור ההמלצות הרבות שאני קוראת באינטרנט, אולם אני מעריכה שהטיפול אינו חד פעמי אלא מתמשך ואנו מתגוררים בצפון הארץ (קרוב לנצרת). מה היית ממליץ במצב זה?
כמו כן בהסתמך על הנתונים שיש ביידך עד כה, האם להערכתך אוכל להרות גם ללא טיפול קונבנציונלי בכדורים (כרגע המלצת הרופא הנה לשלב איקוקלומין ומטמורפין+פרוגינובה), אלא באמצעות הרפואה הסינית בלבד?
תודה רבה ושנה מאושרת שתהייה לך
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני והורמונים
יוסי פתאל21/09/2009גלית שלום,
יש לקחת בחשבון שאיקקלומין מייבש את הרירית ואם יש לך נטייה לרירית דקה , לא מומלץ. מניסיוני טיפול בדיקור סיני לבד יכול להסדיר את המחזור ולעזור לך להרות.
את מוזמנת לשאול, הענה לך בשמחה
גמר חתימה טובה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתליאל13/09/2009
כיום אני בת 22 מגיל 16.5 לא קיבלתי מחזור באופן ספונטני,ירדתי 20 ק"ג ,אני 168 שוקלת 52
כבר במשקל 57 הפסיק לי המחזור
אני כיום לוקחת גלולות דיאנה (אחרות גורמות לי לכאבים בלתי נסבלים)
תחילה נאמר לי שיש לי שחלות פוליציסטיות אך הבדיקה האחרונה מראה שאין לי שחלות כאלה
אני נורא מודאגת לגבי הפריון שלי
לא בדקתי אם אני מקבלת באופן ספונטני כיוון שאני מקיימת יחסי מין ,אך בין גיל 18-20 לא לקחתי גלולות וכן גם לא קיבלתי(מלבד יום אחד שהמחזור הופיע)
היית במשקל נמוך יותר (48-49)אך עליתי ל-52-53 (הסכמה ביני לבין הדיאטנית שלי)
לא קשה להבחין מדברי שמעורב כאן סיפור של הפרעת אכילה ,אני אוכלת לפי תפריט שקיבלתי מהדיאטנית שלי ,מה עליי לעשות כרגע כדי לדעת בוודאות שהפריון שלי לא ניזוק?
האם יש סיכוי שאני אוכל להכנס להריון ללא באופן טבעי ללא התערבות חיצונית
מה העיצה שלכם כרגע
כיום אני סובלת קצת מבולימיה(פעם בשבוע),נמצאת בטיפול ומנסה כמה שיותר לעזור לעצמי,לוקחת תוספי מזון איפה שצריך וממש אוכלת מה שנדרש ,לא מוותרת על לחם מלא ,ביצה ,אורז מלא,חזה עוף,גבינות רק 5% שומן ,פירות ,ירקות בשפע,פסטרמה ,חטיפי אנרגיה,שותה מים (חצי ליטר),טונה במים ועוד ,מה עוד אני יכולה לעשות כדי לעזור לעצמי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמנוראה
יוסי פתאל14/09/2009שלום רב,
ראשית, הסירי דאגה מליבך. הפרעת אכילה הכן יכולה לגרום לאמנוראה. טיפול מתאים ברפואה סינית יכול להשפיע לטובה על הסדרת המחזור.
שנה טובה ופורייה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשני08/09/2009
בת 30 ומנסה להרות.
אני לוקחת כבר חודש וחצי צמחים דרך מטפל שאותו עזבתי .(בגלל עלות גבוהה) אבל אני מחדשת את הפורמולה שנתן כל פעם מול זן צמחים. ובנוסף החלטתי ללכת לדיקור דרך קופת חולים.-יותר זול.
החודש היה לי יחסית ביוץ מוקדם (ביום 11 לוסת ) והזקיק גדל יחסית מהר מאוד מחודשים קודמים.
1.האם השילוב של שניהם ,כאשר הצמחים ממטפל אחד והדיקור ממטפל אחר יכול לגרום לפעולה הפוכה במקום לעזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים
יוסי פתאל08/09/2009שלום רב,
ראשית, רצוי כמובן שהמדקר גם ירכיב את הפורמולה של הצמחים או לפחות ידע את הרכבה. מעבר לזאת, את הפורמולה יש לשנות בהתאם להשתנות של מצבך.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות בגיל מבוגראביטל03/09/2009
האם אפשר להכנס להריון בגיל 46.5 כאשר מחזור סדיר כל 25 יום
האם יש ללכם פיתרונות להגברת הפוריות בגיל זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות בגיל מבוגר
יוסי פתאל03/09/2009שלום רב,
בעיקרון, הסיכוי להרות מעל גיל 45 קטן בצורה משמעותית. בטיפול ברפואה הסינית אני פועל לשיפור איכות הביצית במידה מסויימת (השפעה על שלב הבשלת הביצית ) ובנוסף שיפור יכולת קליטת העובר ברירית הרחם.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)