מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיפור המצב ההורמונליאושרת20/06/2010
אני בת 43. עדיין לא התחלתי טיפולים. התיעצתי עם רופא שטען כי לפי הערכים ההורמונלים של (FSH-17 וLH-7.4 ) עלי להתחיל טיפולי הפרייה מידית. האם יש דרך לשפר את הערכים האלה דרך דיקור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH גבוה
יוסי פתאל21/06/2010שלום אושרת
הכן, בעזרת טכניקה שפיתחתי בדיקור סיני, אפשר לשפר את התגובה השחלתית וכך להוריד את רמת ה FSH לערכים סבירים.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע וIVFבונבון1116/06/2010
נפח: 5.0 מ"ל ,
צמיגות: לא תקינה
אגלוטינציה : אין ,
PH: 7.6 ,
ריכוז: 9.4* 6^10 /מ"ל {>20 מיליון/מ"ל} מס' זרעונים כללי: 6^10 * 47
תנועה: 31 , 12% תנועה טובה, 17% תנועה בנונית, 2% תנועה איטית
תאי דם לבנים: 6^10 * 4.4 /מ"ל
תאי זרע לא בשלים: *0 /מ"ל {<1 מיליון/מ"ל}
VIABILITY {חיות}: % {<50%}
מורפולוגיה: זרעים תקינים: 1% ראש: 50% , צואר: 0 , זנב: 0 , Multiple: 50%
בחיות לא מופיע שום אחוז. {אני מקווה שפרשתי את המילה נכון}
שאלתי היא: האם לדעתך אפשר לשפר זרע משמעותית כך שלא יגיע ל IVF ? בהסטורית 6 השנים שלנו 6 טיפולי IVF,הריון אחד שהסתיים בשבוע 13 בגרידה. מה אפשר לראות מנתוני הזרע?
תודה מראש על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות הזרע
יוסי פתאל16/06/2010שלום רב,
מהנתונים שהצגת, על פניו נראה שיש מצב של "עודף חום" שמשפיע לרעה על נתוניי איכות הזרע. הכן אפשר לשפר את המצב ולהשיג הריון.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הרפואה הסינית יכולה לטפל?יעל13/06/2010
האם הרפואה הסינית יכולה לטפל בבעיות של ביוץ מוקדם?
אם כן אם תוכל להפנות אותי לאשה מתאימה הבמינה בזה באיזור חיפה אודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ מוקדם
יוסי פתאל15/06/2010שלום רב,
ביוץ מוקדם יכול לנבוע ממספר סיבות, ע"פ הרפואה הסינית, והטיפול בהתאם.
כתבי למייל שלי ואנסה למצא לך מטפלת בצפון.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH גבוהמירב09/06/2010
שלום אני בת 37 FSH גבוה כ- 40 , מחזור הפסיק. האם ניתן להוריד את ה FSH לרמה שניתן להכנס להריון ואם כן הביציות יהיו תקינות בכלל?יש לציין שניסתי טיפולים אלטרנטיבים הומופטיה ודיקור דרך קופ"ח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH גבוה
יוסי פתאל12/06/2010שלום רב,
פתחתי טכניקה בדיקור סיני, לשפר את התגובה השחלתית ל FSH ובכך להוריד את רמתו בבדיקת הפרופיל ההורמונלי. כמו כן, בטיפול אני פועל לשיפור איכות הביציות במידה מסויימת וזאת ע"י שיפור זרימת הדם לשחלות ובכך להביא להבשלה טובה יותר של הביציות.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתקשה להיכנס להריוןדנה09/06/2010
אני ובעלי מנסים מזה כמה חודשים להיכנס להריון והדבר אינו מצליח. עשינו בדיקות ונראה שהכל תקין. שמעתי שזה יכול לנבוע מלחץ שהמצב גורם. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על משהו שמצד אחד מרגיע ומצד שני מגביר את הפוריות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי להרות
יוסי פתאל09/06/2010שלום רב,
לדברייך עשיתם את כל הבדיקות והן תקינות, לכן, יתכן והגורם הוא קושי בקליטה והשתרשות העובר. העובר משתרש ברירית הרחם ומוזן ע"י דם הרירית. כשזרימת הדם לא חופשית, הדם הופך לדםלא מזין ומכאן הקושי לקליטת העובר. הכן, מתח נפשי עוצר את זרימת הדם. בטיפול בדיקור סיני אני פועל, במקרה זה, לשיפור זרימת הדם ובכך משפר את יכולת קליטה והשתרשות העובר אצלך.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ברפואה סינית לקראת הריוןניב01/06/2010
שלום,אנחנו חיים בסין ואני רוצה להכנס להריון בקרוב.איזה טיפולים מהרפואה הזו הייתם ממליצים לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לקראת הריון
יאשי ברייב01/06/2010שלום הריונית
ברפואה הסינית מבחר כלים לשלל בעיות אתם צריכים ללכת לקבל אבחון ממטפל עם המלצות לעבור אבחון ולקבוע את הטיפול המתאים...
בהצלחה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מחזור אחרי השתלת מוח עצם עצמילינור30/05/2010
שלום,
אני בת 24 ואני עתידה לעבור בקרוב השתלת מוח עצם עצמית לאחר שגילו לי לימפומה נון הודקינגס. לפי מה שהכינו אותי אמרו לי שהכימותרפיה של ההשתלה היא כל כך אגרסיבית ויכולה להביא לעקרות והפסקת המחזור לתמיד. לצורך שימור פוריות קיבלתי זריקות דקהפפטיל וכן הליך של הוצאת רקמת שחלה.
רציתי לדעת האם יש טיפול ברפואה הסינית שיכול לעזור לגוף שלי להשתקם ולהחזיר את המחזור? אחרי הכל אני עדיין צעירה...
תודה רבה,
לינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מחזור אחרי השתלת מוח עצם עצמי
יוסי פתאל30/05/2010שלום רב,
טיפול בדיקור סיני יכול לעזור בשיקום המערכות ועידוד גדילה מחדש והסדרת המחזור
הרבה בריאות והצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יכול לעזור לשרירן ברחםהדס30/05/2010
שלום,
בת 33 +1 , הריון ספונטני ותקין.
מנסה להיכנס להריון כבר שנה וחצי, צילום רחם ופרופיל הורמונאלי תקין.
בבדיקת זקיקים שעשיתי היום (היום ה 9 למחזור) התקבלו התוצאות הבאות:
ת.ווסת אחרון: 19.5.10
רחם:
אורך: 45 מ"מ
עובי: 37 מ"מ
רוחב: 48 מ"מ
הערות: בדופן קידמית שרירן אנטרמוראלי בקוטר 18 מ"מ
עובי רירית הרחם: 8 מ"מ , הערות: סדירה
שחלות: ימנית- 24 מ"מ X 28 מ"מ - זקיקים קטנים
שחלה שמאלית: 26 מ"מ X 35 מ"מ - זקיקים קטנים , הגדול מבינהם בקוטר 14 מ"מ
דוגלס/ שלפוחית השתן: ללא נוזל.
רציתי לדעת מה הממצאים האלו אומרים, מתי יתרחש ביוץ?
ומה זה אומר שרירן אנטרמוראלי?
זה יכול להפריע לכניסה להריון?
תודה ויום נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירן ברחם
יאשי ברייב30/05/2010שלום אירית
ע"פ הנתונים שרשמת נראה שתהליך גדילת הזקיק היא תקינה, עובי רירית הרחם טובה. שרירן intramural הוא כזה שגדל בתוך דופן הרחם כמו שריר בתוך שריר והוא סממן שיכול להצביע על זרימת אנרגיה לא תקינה ושיכולה לגרום לבעיות השתרשות. דיקור מאוד יעיל להזרמת הצ'י באיזור הן לספיגת השרירן והן להשרשת העובר ברחם.
בהצלחה רבה
יאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
הדס31/05/2010איזה דיקור? ואיפה עושים את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יאשי ברייב31/05/2010דיקור סיני. ע"י מטפל מוסמך המתמחה בפוריות. הדיקור מתבצע אחרי אבחון כולל. לא ציינת איפה את גרה את יכולה להגיע אלי לכ"ס או לצפון (מעלה גמלא) או ליוסי פאטל שמנהל איתי את הפורום ומקבל ברמת השרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי הדיקור
הדס07/06/2010כמה טיפולי אצטרך ומה העלות לטיפול?
כמה זמן אורך הדיקור והאם זה כואב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הדיקור
יאשי ברייב07/06/2010הדיקור לא כואב בדר"כ
זמן הטיפול נע בסביבות 40 דקות
לגבי כמות הטיפולים זה נתון משתנה מאדם לאדם אך באופן כללי סביב 10 טיפולים בתדירות של פעם בשבועיים.
לגבי פרטים נוספים את מוזמנת להתקשר 0544696994* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותתמר26/05/2010
שלום- לאחר מספר שנים של לקיחת גלולות אובחנתי בגיל 21 כבעלת שחלות פוליציסטיות גם ע"פ פרוליפ הורמונלי וגם US. היום בת 27, מנסים שנה להיכנס להריון, אך אין לי מחזור טבעי כל התקופה (ומכאן גם ביוץ אם הבנתי נכון?) . ביצעתי בדיקת דם לפרופיל הורמונלי, לאחר לקיחת דופסטון להבאת מחזור. לאחר הכדורים מחזור בקושי הגיע , רק הכתמות קלות, ובבדיקת הדם הפרופיל ע"פ הרופא תקין לחלוטין. האם בדיקת הדם הושפעה מלקיחת הכדורים ? האם שיטות טיפול ברפואה סינית יכולות לסייע במצב כזה? בעצם שנים ללא מחזור וללא ביוץ ספונטני כלל
אני מהצפון בקופ"ח מאודחת, אשמח אם גם יש לך המלצות..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות
יוסי פתאל27/05/2010שלום רב,
המצב נובע מחוסר איזון הורמונלי, כך שישנם הרבה זקיקים קטנים ולא מתפתח זקיק מוביל שמתבייץ לבסוף וכ14 יום לאחר מכן (אם אין הריון) רמת ההורמונים יורדת ןמופיע הוסת. רירית הרחם מושפעת מגדילת הזקיקים ואצלח הם לא גדלו ומכאן הדימום המועט. יתכן והבדיקות הושפעו מהגלולות שלקחת, אך לא בהכרח. אני נמצא ברמת השרון, תבדקי עם יאשי ברייב שמנהל איתי את הפורום אם יוכל לטפל בך,הוא גר בצפון.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לאחר הפלה, וטיפול להריון חדשסיגל23/05/2010
שלום
לצערי, אני לאחר הפלה שלישית (עובר ללא דופק שבוע 8), ההפלה היתה באמצעות כדור ציטוטק.
ברצוני לדעת, האם ישנו טיפול סיני מיוחד וספציפי, לאחר הפלה במטרה לחזק את הגוף?
ניתן להרגיע את הגוף נפשית ולהביא אותו לקראת קליטת הפריה חדשה וספונטנית?
האם צריך לחכות לווסת שקודם תגיע לאחר ההפלה, ואז ניתן להתחיל בטיפול סיני?
אודה לתשובתך, ולהסבר.
סיגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות חוזרות
יוסי פתאל24/05/2010שלום לך,
הפלות חוזרות נובעות נובעות מסיבות שונות. ברפואה הסינית אני מאבחן את הגורם להפלה אם זה חולשת האנרגיה האחראית להחזיק את העובר או אולי זרימת דם לא חופשית וכו', ומטפל בך בהתאם לאבחנה. אין צורך להמתין למחזור כדי להתחיל בטיפול ויש צורך לאחר ההפלה להכין אותך לקראת הריון חזק במשך תקופה שלפחות כשלושה חודשים ללפני שמנסים שוב הריון.
המון הצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ- הפרעותליהי23/05/2010
מה ניתן לעשות כשיש הפרעה בביוץ ואי אפשר להתעבר????
דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
יוסי פתאל23/05/2010שלום לך,
בטיפול ברפואה סינית אני מאבחן את הסיבה לכך שהביוץ לא סדיר (מחזור לא סדיר). כמובן שאני נעזר בבדיקות הורמונליות שעשית ופועל להסדיר את הביוץ ע"פ חוסר האיזון האנרגתי שלך.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריותאינה20/05/2010
שלום רב,
אני בת 30. יש לי שחלות פוליציסטיות, ווסת אחת לחצי שנה ואף יותר. בעיה בבלוטת התריס- היה לי יתר פעילות, עברתי ניתוח וכרגע מאוזנת בעזרת כדורים. מנסה מעל שנה להיכנס להריון תחילה באמצעות איקקלומין וכעת הזרעות. אצל בעלי הכל נמצא תקין.
יש לי ילדה אחת גם מטיפולים.
אילו מזונות כדאי לי להמנע מהם ואילו כדאי לי לאכול?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשבה רחבה על פוריות
יאשי ברייב20/05/2010אינה שלום
מה שאת מתארת כאן הוא סיפור מורכב מאוד של בעיית פוריות. אני מציע שתפני לקבל ייעוץ, הכוונה ותמיכה מערכתית (מהרפואה הסינית) ולא נקודתית. מה גם שתזונה צריכה להיות מותאמת באופן אישי ועל סמך אבחון מקצועי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנירה17/05/2010
הי , בת 35 מזה שנים רקע קוליטיס כיבית .אני סובלת מתופעה של הפרשות חומות יום לאחר הביוץ , מנסה להיכנס להריון כשנה וחצי ללא הצלחה .
ביצעתי צילום רחם, היסטרוסקופיה , בדיקת פרוגסטרון ביום ה21 ערך 30 , עובי רירית הרחם טובה .
הרופאים לא מתייחסים לזה , יש לי FSH 11 האם קשור ?
ממה זה יכול לנבוע ?
תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH גבוה
יוסי פתאל18/05/2010שלום לך, אני מתרשם שמלבד רמת FSH גבוה לגילך, שאר תוצאות הבדיקות תקינות. החתמת הדם אחריי הביוץ תתכן ואינה מצביעה על בעיה. רמת FSH שמתקרבת ל10 בגיל 35 מצביעה על נטייה לכשל שחלתי מוקדם ז"א שהשחלה לא מגיבה טוב להורמון ה FSH שמטרתו לגרות את הזקיקים לגדילה. נמצא גם כשרמת ה FSH גבוה יש נטייה לביציות באיכות נמוכה ומכאן הקושי להרות.
טיפול בדיקור סיני יכול להשפיע ולשפר את המצב.
חג שמח
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתון יצריםדוד197016/05/2010
שלום רב
אני מטפל בנוער עם בעיות רגשיות ואחד הדברים שמופיעים אצלם הרבה זה נטיה חזקה לתוקפנות ויצר מיני מופרז שגורם להם סיבוכים גדולים וסיכונים גדולים . והם אמרו לי שהיו שמחים באם עולם היצרים שלהם היה יותר מתון ובשליטה .ושמעתי שכנראה התזונה העכשוית יש לה חלק בזה.אז חשבתי שאולי יש איזו פרמולה שיכולה למתן אז העצבנות הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתון יצרים
יוסי פתאל18/05/2010טיפול בדיקור סיני יכול למתן ולאזן התנהגות קיצונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיניאילנית10/05/2010
שלום,
אני בת 40 ומנסה להכנס להריון, אובחן אצלי כי ההורמון פרוגסטרון גבוה.
טיפולי הפריה לא עזרו עד כה, תמיד נאמר לי כי כבר היה ביוץ (קצת מוזר כי נטלתי זריקות שמשנות את כל מערך ההורמונים) וכי איכות הביציות שלי ירודה. אצל בעלי הכל תקין.
האם ניתן לעשות משהו במקרה כזה עם דיקור סיני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות ודיקור סיני
יוסי פתאל10/05/2010שלום רב, בסביבות גיל 40 מתחיל שיבוש במערך ההורמונלי. טיפול הורמונלי לפוריות מחמיר לפעמים את האיזון ההורמונלי. בטיפול בדיקור סיני אני פועל להסדרת ההאיזון ההורמונלי ולשיפור זרימת הדם והאנרגיה אל השחלות כדי לשפר את תהליך ההבשלה של הביציות ובכך להשפיע במידה מסויימת על איכותם.
בהצלחה
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)