תסמונת המדורים במדורי השוקיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת המדורים במדורי השוקיים
    דניאל
    08/05/2019

שלום רב

בשנות הארבעים, סובל כבר שנים מתסמונת המדורים (compartment syndrome) במדורי השוקיים, דבר שהוכח גם בבדיקת לחצים במדורים, מה שגורם לכאבים ונפיחות בשרירי השוקיים, וכאבים בזמן הליכה, וביחוד בעליות.

לפני 3 שנים הגשתי בקשה למשרד הרישוי לתו נכה לרכב, קיבלתי תו ל-3 שנים. כעת לפני שהתוקף פג הגשתי בקשה להארכה, בתוספת מסמך רפואי מעודכן, וקיבלתי דחיה של הבקשה "הפניה על רקע מחלה אורטופדית ברמת חומרה בינונית. לאחר שבחנתי את הבקשה, לא מצאתי כי התנועה בדרכים ללא רכב מחמירה את המצב הרפואי של הפונה".

מה ניתן לעשות במקרה כזה? מה הסיבה שבהתחלה קיבלתי וכעת הבקשה נדחתה? הרי הבקשה להארכה מבוססת על אותה בקשה ראשונית שבגינה כן קיבלתי ל 3 שנים.

הבנתי שאפשר להגיש ערעור לאחר 3 חודשים, האם יש המלצות מה כדאי לעשות? האם זה תלוי בנתונים ובטיב המסמך הרפואי? איזה רופא הכי טוב שיתן את ההמלצה?

אציין שאת 2 הבקשות הגשתי באמצעות עו"ד, (אולי בבקשה השניה הוא לא עשה עבודה טובה?) שמן הסתם ימליץ להגיש שוב ערעור, אך שאלתי מה ניתן לעשות כדי להגדיל את הסיכויים לקבל את התג?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• תסמונת המדורים

עו``ד בועז אלקלעי
    14/05/2019

היי,

הדבר הטוב ביותר הוא תיעוד רפואי אשר תומך בטענותיך בצורה המיטבית ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תסמונת המדורים במדורי השוקיים

דניאל
    28/05/2019

שלום

ראשית, תודה על התגובה

האם יצא לך לטפל במקרה ספציפי של תו נכה כשיש תסמונת המדורים?
    בתיעוד הרפואי שברשותי מופיע מה שיש לי בצורה ברורה.
    מה שמוזר לי זה שקיבלתי ל - 3 שנים בלי בעיות, ורק בבקשה להארכה אני נתקל בקשיים.
    האם משהו השתנה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תסמונת המדורים

עו``ד בועז אלקלעי
    29/05/2019

היי,

אני מטפל בבקשות לתו נכה באופן תדיר...

על מנת להשיב תשובה אני צריך לבחון את החומר הרפואי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו