מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיימניג ברשת ילדה בת 12שימניג ברשת דחו26/03/2018
שלום ,
לאחרונה הבת שלי כבת שתים עשרה וחצי מוטרדת אנונימית באחת מהאפליקציות.
לציין הבת שלי לא מחוברת לאפליקצעה, חברות מררות לה מה כותבים עליה וכן קיבלתי טלפון ממספר אמהות מודאגות וכך בעצם נודע לי העניין.
שוחחתי עם הבת שלי ומסתבר שזה התחיל לאחר שאסרתי עליה להסתובב ןלהיות בקשר עם איזו ילדה.
הבת שלי פגועה, בדכאון, והודיעה שהיא לא הולכת לביה"ס אחרי החופש אם לא מעבירים את הילדה שהיא חושדהת בה מהכיתה, הילדה הועברה לכיתה שלהם לפני כחודש וחצי מכיוון שלא הסתדרה עם אף אחד בכיתה הקודמת.
עשיתי בירור קון והבנתי כי מדובר בילדה מאוד בעייתית וכנראה האינטןאיציה שלי עבדה מהר.
הבת שלי רוצה להתלונן במשטרה, הבעיה שזה אנונימי.
האם הצשטרה יכולה לדעת מי ?
ובכלל מה אתם מייעצים לי לעשות?
אני יובדת עיצות תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצקות ברשת
יניב רוזן28/03/2018היי,
אפשר וניתן ליידע את המורה או הצוות החינוכי גם בחופש אודות המקרה. המורה יכולה להיכנס לקבוצה ולהעלות בה הודעת אזהרה ולדרוש שזה ייפסק. בית הספר גם יכול לעשות בירור בתום החג.
אופציה נוספת, היא לגשת להורי הילדה ולשתף אותם בזה שעולה חשד שהבת שלהם פוגעת בביתכם ברשת. ההורים של הילדה יכולים לברר ולדרוש ממנה להפסיק (במידה וזו היא באמת)
לבסוף, המשטרה בהחלט יכולה לגלות מי מעלה את ההודעת. אם המטרה תחליט לבחור לפעול. המשטרה יכולה להחרים את הטלפון של הילדה וגם להעלות מידע שנמחק.
חשוב שתיידעו את ההורים של הילדה כי בכוונתכם לגשת למשטרה במידה והנושא לא יפתר.
בהצלחה, ובברכת חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)