DDH בתינוקות בת 4 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• DDH בתינוקות בת 4 חודשים
    אני
    17/07/2011

שלום,

אני מאוד מודאגת...

בגיל חודשיים שלח אותי רופא ילדים ל US באופן שיגרתי (הוא שולח את כולם)

התצאות היו 2A בשתי הרגליים (חוסר בשלות פיזית) הוצע לי לחזור ל US נוסף בגיל 3 חודשים.

התוצאות בגיל 3 חודשים היו - בירך שמאל תקינות 1B ובירך ימין חוסר בשלות 2B עם זוית של 58 מעלות.
    הרופא ילדים שלנו המליץ לעשות שוב אולטרסאונד בגיל 4 חודשים ואם לא יסתדר לקבוע תור לאורטופד.

התוצאות בגיל 4 חודשים זהות לתוצאות של ה 3 חודשים.

קבעתי תור לאורטופד אבל אני מאוד מודאגת.

האם זה משהו חמור במיוחד?

מחכה לתשובה בהקדם
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    DDH בתינוקות בת 4 חודשים

הוספת תגובה

• DDH בתינוקות בת 4 חודשים - תגובה

ד''ר אודי לבל
    20/07/2011

שלום. הממצא לא מאוד חמור אבל בהחלט כדאי לבדוק אצל אורתופד ילדים - ראשית לודא שממצאי ה-US אכן מדויקים ושנית אם המצב לא הבשיל לגמרי במפרק ירך ימין, לטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ויש לי שאלה נוספת אם אפשר

אני
    21/07/2011

שלום,

הספקתי לקחת את הבת שלי לאורטופד שבקופה טענו שהוא אורטופד ילדים אבל כשהגענו לשם זה לא ממש היה נכון .. ואני עוד חיכיתי לתור הזה ...

בקיצור הוא בדק את הילדה בלי לעשות לה US נוסף...

הבדיקה הגופנית יצאה תקינה לגמרי! אבל בגלל התוצאות שהבאתי איתי הוא המליץ לטפל ברצועות שבהתחלה יהיהו עליה 3 שבועות בלי להוריד אפילו למקלחת!

בחום הזה זה נראה לי ממש סיוט מה גם שהבת שלי סובלת מחום ונעשה "דבק" ולא נראה לי ממש הגיוני והיגייני להשאיר אותה עם אותו בגד וללא מקלחת במשך 3 שבועות.

אתה חושב שזה הטיפול הנכון?
    אם אני אוריד לה את הרצועות ל10 דקות מקלחת זה יהיה נורא?

אני אובדת עצות וממש מודאגת!

אני קבעתי ביום ראשון תור לאורטופד ילדים באופן פרטי שיש לו גם אולטרסאוד אצלו..

אשמח לתשובה בהקדם כי האורטופד אמר שזה כבר נהייה מאוחר ובגיל חצי שנה נצטרך לשים לה גבס...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו