DDH לאחר ביקורת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה על תגובתך המהירה

רווית
    22/08/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• DDH לאחר ביקורת
    רווית
    19/08/2011

ד"ר שלום ,
    ביתי בת חצי שנה מגיל שלושה ימים עד גיל 4 חודשים טופלה ברצועות פבליק עקב DDH , היום ביצענו ביקרות אצל אורטופד לאחר שחודשיים הילדה ללא טיפול , ביצעו צילום אגן והממצאים הם :
    מפרקי יריכיים יציבות , פישוק מלא , אורך יריכיים שווה AI 21 מימין ו 25 משמאל , חשוב לציין שלפני חודשיים היה לה 26 מימין ו 25 משמאל .
    הרופא המליץ לטפל במכשיר HIP MED או ג'ורדון כדי למנוע ניתוחים ובעיות עתידיות .
    האם זה תקין לדעתך ? לא מובן לי מדוע בגיל 4 חודשים זה היה בסדר בכדי להוריד רצועות והיום כבר זה דורש טיפול שוב ?

אודה לתגובתך
    רווית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    DDH לאחר ביקורת

הוספת תגובה

• DDH לאחר ביקורת - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    21/08/2011

לפי צילום אגן ( בד"כ אני לא עושה צילום אגן בגיל הזה, אך US בלבד כדי להמנע מקרינה )-פרקי ירכיים יציבים ןנמצאים במקום.במצב כזה -אין צורך בשום טיפול.הייתי עוקב על ידי US פרקי ירכיים עד גיל שנה, ובגיל 18 חודשים -עושה צילום אגן חוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• DDH לאחר ביקורת - הוספתי צילום אגן

רווית
    22/08/2011

ד"ר שלום ,

ביקשתי את הצילום של הילדה מקופת החולים וצירפתי להודעה ,
    האם תוכל לבדוק לי את הצילום אני פשוט לא יודעת האם לשים לה את המכשיר או לא . היום הלכתי לחוות דעת נוספת שטען שאין צורך בטיפול . אבל כעת יש לי חוות דעת אחת שאומר שכן צריך ואחד שאומר שלא צריך
    האם תוכל לעזור לי ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• DDH לאחר ביקורת - הוספתי צילום אגן - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    22/08/2011

צילום אגן תקין לגמרי.לדעתי הסברתי לך מספיק ברור מה דעתי על המשך טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו