חגורת גורדאן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חגורת גורדאן
    עביר
    23/08/2011

שלום רב
    בתי בת שבעה חודשים,בגיל 4 חודשים טופלה בכרית פיוסוק במעקב US , היא שמה הכרית 2 חודשים אחרי כך עשינו לה צילום אגן והרופא אמר שמימין הזווית היא 29.59 ומשמאל היא 30.19,הרופא המליץ לשים לה חגורת גורדן למשך שלושה חודשים ואחרי כך הוא יבדוק אותה.
    הוא אמר שהזווית צריכה להיות 24 מעלות
    שלאתי היא מה היית ממליץ לעשות עם הנתונים האלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חגורת גורדאן

הוספת תגובה

• חגורת גורדאן - תגובה

ד''ר אודי לבל
    23/08/2011

עביר שלום. בגיל הזה אני מעדיף לעקוב עם אולטרא-סאונד. כדאי מאוד למצוא רופא שעובד עם אולטרא-סאונד כדי להפחית חשיפה לקרינה ולקבל תמונה יותר מדויקת של המפרק. המצב לפי מה שאת מתארת (בהסתמך על צילום) אינו תקין! לכן צריך לטפל. אני נוהג לעקוב אחר הילדים כל חודש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חגורת גורדאן

עביר
    24/08/2011

שלום רב,
    אם הבנתי נכון אז אני צריכה לעשות לה אולטרסאונד כל חודש..ושתהייה במעקב כל חודש למשך שלושה חודשים?
    ד"ר רציתי לשלוח לך צילום האגן של בתי אבל הוא מסוג bmp ופה בפורום אני לא יכולה לשלוח אותה?רציתי לברר אם אני יכולה לשלוח אותה בדרך אחרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חגורת גורדאן - תגובה

ד''ר אודי לבל
    24/08/2011

עביר שלום. אני מבין את הרצון שאתן חוות דעת בפורום אבל מציע שתאתרי אורתופד ילדים שיכול לעקוב אחריכם עם אולטרא-סואנד כפי שמקובל והוא יחליט כל כמה זמן לבצע בדיקה (וגם יתן את דעתו על הצילום). בכל בית חולים גדול יש יחידת ילדים עם יכולת כזאת ובקופות החולים יש עוד המון מוקדים מצוינים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו