מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נעלים אורטופדיותהדס29/08/2011
בני בן שנה וחצי והולך עם נטיה כלפי פנים. היינו איתו אצל אורטופד ילדים והוא המליץ לקנות נעלים אורטופדיות.(הוא טען שיש לו ברגל קפל כלפי פנים-אם הבנתי נכון)
רציתי לדעת מה דעתך לגבי זה .ראינו שהנעל מאוד כבדה וספק אם בני יסכים לנעול אותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא ענו לי?
הדס30/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענה לי .
הדס04/09/2011מדוע רק לי לא עונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענה לי . - תגובה
ד''ר מרק אידלמן11/09/2011אין שום צורך בנעליים מיוחדות בגיל שנה וחצי!
כל מה שצריך -נעל עם סולייה רכה ונעל עם קדמת כף הרגל רחבה יחסית
כניראר שאורטופד שהיית לא אורטופד ילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעלי עקב נוחות
גל19/09/2012האם נעלים שנוחות הן גם נעלים אורטופדיות?
יש נעלי עקב של נעלי מורן - האם הן נחשבות טובות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעלי עקב נוחות
Original's30/09/2012היי גל,
אנחנו מאמינים כי נעל איכותית היא השקעה לטווח ארוך, השקעה בבריאות ובשיפור איכות החיים שלנו ולכן הצוות המקצועי מוכשר על מנת להתאים את הנעל הטובה ביותר לכל סוג כף רגל, עיסוק וטעם אישי.
כל המותגים נבחרים בקפידה רבה ונבדקים ב"מעבדות אבידור" - מעבדה ייחודית ובלעדית בתחום הביומכניקה בהנהלת פרופסור איילון.
רק נעלי איכות, נוחות ובעלות טכנולוגיות ייחודיות וחדשניות תגענה בסופו של דבר לרגליו של לקוח Original's.
יש לנו מגוון רחב של חברות ואת מוזמנת להסתכל באתר שלנו ולגשת לאחד הסניפים הפזורים בארץ.
בברכה,
צוות Original's* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעלי עקב
ד''ר אודי לבל01/10/2012גל שלום הפורום הוא לאורתופדיה-ילדים, בודאי לא אמור לשרת כורמים מסחריים. אני מציע לפנות לפורום אורתופדיה מבוגרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)