קלאב פוט ונעלי הליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלאב פוט ונעלי הליכה
    הדר ד.
    04/09/2011

היי,
    בני בן השנה וחצי נולד עם קלאב פוט ברגל אחת. הוא מטופל בשיטת פונטסי (נעליים הפוכות עם סד ברזל מקשר). לצערי, ככל שהקטנצ'יק גדל כך יותר קשה להביא אותו לנעילת הנעליים למשך הלילה מה שמביא למצב של נעילה של מקס' 4 שעות.
    בני עדיין לא הולך באופן עצמאי אך הולך עם חפצים ועזרה.
    חשבתי על לקנות לו נעליי צעד ראשון (למרות שלא הולך ואני מכירה את ההמלצה לנעילת נעליים רק אחריי שלושה חודשי הליכה עצמאיים) ולנעול לו אותן הפוכות במשך היום - כפי הנראה לעין - הרגל מוחזקת ויציבה יותר בתוך הנעל מאשר המצב הנוכחי היום כשהרגל משוחררת..
    אני שואלת את עצמי איך טיפלו פעם בקלאב פוט לפני שמצאו את שיטת פונטסי - אני מניחה שזה ע"י נעילת נעליים הפוכות...
    האם אני יכולה להזיק לרגליים של בני אם אעשה זאת או שמא זה רעיון טוב?
    ממתינה לתשובה מהירה... תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלאב פוט ונעלי הליכה

הוספת תגובה

• קלאב פוט ונעלי הליכה - תגובה

ד''ר אודי לבל
    04/09/2011

הדר שלום, אני בדרך כלל ממליץ למטופלי לרכוש נעל גילה כפי שנראה להם יפה ומתאים. איני רואה משמעות בהפיכת נעליים, למעט אם הסבתות חושבות שככה הרגל יותר יפה. אני מעודד הליכה יחפה כמה שיותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז רק כדי להיות בטוחה...

הדר ד
    04/09/2011

אני לא מרעה לו עם זה שאני נועלת לו את הנעליים למרות שעדיין לא הולך לבד כפי שאני מבינה ממך... אני באמת מפחדת לעשות טעויות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלאב פוט

אוריאנה
    05/09/2011

שלום אני ילידת שנת 72 נולדתי עם קלאב פוט ועברתי שלושה ניתוחים שלהערכתי הרסו לי את הרגל היום אני אמא ומקווה שהרפואה המתקדמת תהיה יעילה יותר
    כך שלא כדאי לחשוב על הטיפולים של פעם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

הדר ד.
    07/09/2011

החלטתי על דעת עצמי שלבסוף לא אנעל לו את הנעליי הליכה... אמתין בסבלנות שיתחיל ללכת ואז אנעל..

תודה רבה, הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו