כאבי רגליים אצל בן 9

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי רגליים אצל בן 9
    פאני זילבר
    15/09/2011

שלום לכם
    זה כבר שנה שהנכד שלי בן ה9 מתלונן בכאבים ברגלים
    זה קורה מדי פעם באמצע היום ובמיוחד בקימה מישיבה או משכיבה. לקחנו אותו באופן פרטי למומחה יחד עם צילומים שעשו לו בקופת חולים והמומחה אמר שלא רואה שום פגם בעצמות יש לציין שהכאב לא באיזור הפרק ולא בכף הרגל(באיזור שדורכים)אלא בצידי הקרסול.אותו מומחה אמר שהכאב הוא כנראה פסיכוסומטי או שהוא סובל מפיברומיאלגיה ואמר שאין דבר כזה כאבי גדילה.יש לו תור לאורטופד ילדים בקופת חולים בעוד כחודש ואנני יודעת איך אפשר לעזור לו.לא נראה לי שזה פסיכוסומתי כי לפי ההיכרות שלי איתו הוא לא הטיפוס.זה כבר שנתיים שהוא נועל רק קרוקס ואולי חשבתי שסוג זה של נעל אינו מתאים לו
    אולי תוכלו לעזור לי בנושא .לפי דעתכם בדיקת us יכולה לעזור באיבחון ולמה המומחה לא חשב על זה?
    בתודה מראש פאני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי רגליים אצל בן 9

הוספת תגובה

• כאבי רגליים אצל בן 9 - תגובה

ד''ר אודי לבל
    15/09/2011

פאני שלום. קבעתם תור לאורתופד ילדים ואני מציע לדון בדברים איתו ולא להציע איזו בדיקה לבצע - הצעות כאלה מובילות אותנו הרופאים לבצע בדיקות לא נחוצות רק כדי לרצות את ההורים. אני מניח שהוא יקשיב לשאלות, יבדוק ויבצע במידת הצורך בדיקות הדמיה. הכינו לכם רשימת שאלות מראש, כדי שתצאו מהבדיקה כשהדברים ברורים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו