מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליכה אצל בת שנה + 9 חודשיםלילך09/10/2011
שלום רב, בתי בת השנה ותשעה חודשים טרם הולכת באופן עצמאי. היא מטופלת במכון להתפתחות הילד של קופת החולים כבר כחודשיים. היא הולכת בעזרת חפצים סטטים, כגון ספה, שולחן וכסא. לפעמים היא עומדת והולכת על קצות האצבעות ולפעמים כל כף הרגל על הרצפה. היא גם מבצעת מעבירם מספה לשולחן אבל לא עוזבת יד אף פעם. במכון להתפתחות הילד נאמר לי (לאחר בדיקה מקיפה) שעל מנת לעודד הליכה עצמאית עליי לגרוב לה גרביים רוב הזמן ולהתחיל לנעול לה נעלי צעד ראשון (למרות שלא הולכת עצמאית). האם נכון לנעול לה נעליים? אני מפחדת שמה אני אגרום לה נזק.מה לעשות? הבנתי שזה לא כ"כ מומלץ לנעול נעליים לפני הליכה עצמאית אלא שהליכה יחפה היא הכי בריאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך הליכה שנה + 9 חודשים
לילך09/10/2011עליי עוד לציין כי המאבחנת אמרה שייתכן קיצור גיד רגל שמאל אבל מאוד לא משמעותי. היא בדקה את זה רק כי אמרתי לה שהיא לפעמים עומדת והולכת על קצות האצבעות. האם לא כדאי שאורתופד יבדוק אותה לפני שאני מתחילה לנעול לה נעליים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)