בעיה בעצמות הידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בעצמות הידים
    יצחק אברהם
    26/01/2008

שלום רב
    אני בחור בגיל 18 אשר סובל כבר למעלה משנה מנעילת מרפקים וכאבים עזים בידים עברתי צילומים MRI ו -CT ידיים הממצאים הם שיש לי חורים בעצמות הידים רואים אותם יפה בבדיקות. בדיקות הדם שלי אינם מראות כי יש לי דלקת אך הביופסיה שעשו לי מראה כי יש לי דלקת .היתי אצל מספר גדול של פרופסורים אשר אומרים לי כי מה שיש לי היא מחלה נדירה מאוד אך שוכחים כי אני הוא שסובל . ישנם ימים שאני לא מסוגל להרים כוס מהשולחן .
    התשובה שלהם שיש להמתין כ 6 חודשים ואז לערוך בדיקות נוספות ואז אולי ידעו מה יש לי. בשבועים האחרונים החלו לי כאבים בצלעות בית החזה וכול יום הנפיחות והכאבים גדלים.
    אף אחד לא יכול לעזור לי לאף אחד אין תשובה בשבילי אני סובל מתוסכל עצבני וחסר אונים מול הרופאים.
    לאח שלי יש פסוראיזיס אלים ודלקת פרקים והם טוענים שאולי זה קשור???????
    אך הם לא יודעים כלום. לי אין כלום על הגוף אז איך בדיוק זה קשור ??????????
    עברי הוא נולדתי בניתוח קיסרי מתוכנן בגיל 4 חודש עברתי ניתוח שבר בגיל שלוש וחצי עברתי ניתוח שקדים בגיל 7 גילו שיש לי בעיה של אוקסלוריה בשתן היתי מטופל בתרופות וכן היתי בפיקוח של נפרולוג. ועד לפני שנה + היתי ילד רגיל לחלוטין .
    יש לי את כול התשובות כולל CT ו-MRI אשמח לפגוש אותך באם תחשוב כי תוכל לעזור לי.
    בכבוד רב יצחק אברהם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בעצמות הידים

הוספת תגובה

• כאבי מפרקי הידיים

ד''ר אודי לבל
    26/01/2008

יצחק שלום. אתה מעלה בעיה ש"גדולה עלי" נראה שכבר רבים ביררו אותה והיא מורכבת מכדי לעסוק בה ברשת. הפורום כאן מכוון לעסוק בנושאים לא אישיים לגמרי אלא שיכולים להעסיק הורים וילדים עם בעיות שכיחות. אני מציע לפנות לרופא המטפל ולספר שהמצב מחמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו